Go Back  PPRuNe Forums > PPRuNe Worldwide > Nordic Forum
Reload this Page >

Norwegian Express. Nytt norsk selskap.

Wikiposts
Search
Nordic Forum It smells a bit of snow and ice and big hairy vikings chasing lusty maidens around after lots of mjød and loud partying. Forum languages are Svenska, Dansk, Norsk & English.

Norwegian Express. Nytt norsk selskap.

Thread Tools
 
Search this Thread
 
Old 20th Mar 2010, 20:48
  #61 (permalink)  
 
Join Date: Sep 2003
Location: Europe
Age: 49
Posts: 227
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Etter at Coastair gikk dukken begynte noen av pilotene derfra hos Finncom. Ikke kunne de finsk, men jeg mener de måtte lære seg det. De som nå starter opp NOEX har også bakgrunn fra Coastair, så at de tar med seg tidligere kollegaer inn i NOEX er sikkert smart og logisk. Nordmenn som jobber i/pendler til Finnland ønsker seg nok hjem uansett

Tror ikke man skal være altfor redd for at NOEX vil satse på kortbaneoperasjoner så lenge de skal fly ATR42/72, men at de vil melde seg på anbudsruter som går til de lengre rullebanene kan man vel forvente (Kirkenes, Lakselv, Alta, Andøya, Sandnessjøen, Brønnøysund, Florø, Fagernes, Røros....flere?). Widerøe tar nok en slik konkurransen seriøs...

Men jeg skjønner ikke helt konseptet til NOEX. Seter må blokkeres ut fra Skagen for at det skal gå på vekt, men de skal likevel ha 2 stk i kabinen, full service med varmmat osv. Er det ikke mer økonomisk å få med et par ekstra passasjerer fremfor å tilby all denne servicen som ellers i bransjen er noe som blir nedprioritert? Glad jeg bare er en dum pilot som ikke skjønner bedre

Ellers er det mange som spør seg om dagen hvordan to operative inspektører i Luftfartstilsynet kan starte flyselskap uten at kortene blandes. De er riktignok på vei ut at tilsynet, men likevel.....dette startes opp mens de fortsatt sitter i tilsynet. Jeg har blitt fortalt at operative inspektører i tillegg til alt det operative, har fullt innsyn i andre selskapers passasjertall, passasjergrunnlag, budsjetter, regnskap og økonomi helt ned på rutenivå. Noen som vet om dette stemmer? I så fall hvilke kunnskap besitter de på detaljnivå om WF/SAS/DY som de kan utnytte? Finnes det ikke noen form for karantene på hva man kan foreta seg etter å ha jobbet som operativ inspektør i Luftfartstilsynet?

Hva angår det sikkerhetsmessige, så er jeg også dum nok til å tro at det er noe som blir ivaretatt på en god nok måte i forhold til lover og regler.
BestGlide is offline  
Old 30th Jul 2010, 15:47
  #62 (permalink)  
 
Join Date: Apr 2001
Location: Scandinavia
Posts: 174
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Blabla. Dette opplegget har banana airlines written all over it, og kommer til å ende med grining. Hvis det noensinne kommer i lufta. Sann mine ord.
Lo and behold. Gikk i dass, gett. Hvem hadde trodd det?...

Boarding.no : NorthExpress AS legges ned
PropsAreForBoats is offline  
Old 2nd Aug 2010, 19:01
  #63 (permalink)  
 
Join Date: Mar 2010
Location: Norway
Posts: 7
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Kanskje det blir Bardufoss-Evenes-Bodø-Værnes likevel;

"Supporters of North Express: if everyone of you, facebook-friends of the carrier, would invest 1,200 NOK in the project - it's future might be secured! Interested?"


Mmmmooooaaaaahaaaaahaaaaa. Seriøst.
ATPgutt is offline  
Old 3rd Aug 2010, 04:04
  #64 (permalink)  
 
Join Date: May 2000
Location: Norway
Posts: 158
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
"...and for every investor you recruit, you receive a sponsor fee. Exponential growth will ensure you gazillions and make everyone rich."
Cloud surfer is offline  
Old 3rd Aug 2010, 08:44
  #65 (permalink)  
 
Join Date: Aug 2007
Location: @ some hotel far away from everything
Posts: 734
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I would rather give mye money to the Nigeria email scammers than this outfit
Make a contribution and you`ll get a better seat
Guttn is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.