Go Back  PPRuNe Forums > Misc. Forums > PPRuNe Problems or Queries
Reload this Page >

Post Media (links, YouTube, Facebook, etc) Errors Master Thread

PPRuNe Problems or Queries The home for site specific queries and comments on PPRuNe desktop and mobile.

Post Media (links, YouTube, Facebook, etc) Errors Master Thread

Old 27th Jan 2023, 16:39
  #1 (permalink)  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2015
Location: El Segundo, CA
Posts: 167
Received 18 Likes on 10 Posts
Post Media (links, YouTube, Facebook, etc) Errors Master Thread

Please post any issues you encounter with embedded media in posts to this thread. Be sure to include the following:
  • A link to the post
  • Your browser
  • Device type/Operating system
  • US State or international country or VPN IP location
Example:
https://www.pprune.org/jet-blast/634...l#post11369675
Chrome
Windows laptop
California
IBJoel is offline  
Old 28th Jan 2023, 01:10
  #2 (permalink)  
Psychophysiological entity
 
Join Date: Jun 2001
Location: Tweet Rob_Benham Famous author. Well, slightly famous.
Age: 84
Posts: 3,270
Received 33 Likes on 16 Posts
For some months I've been frustrated by totally blank screens, or just the item being written about being blank.

Saab's post! https://www.pprune.org/jet-blast/650...l#post11373184 Blank except for This isn't a signature

Samples:

https://www.pprune.org/jet-blast/634...l#post11369675 Nothing whatsoever.

https://www.pprune.org/jet-blast/634...l#post11369675 down a bit Kill Trash Two black screens containing only letters/operation on top line.

https://www.pprune.org/jet-blast/564...l#post10242360 Typed line okay up to : then the offered item a blank screen.

https://www.pprune.org/jet-blast/650...l#post11375036 Typed lines top and bottom, Nothing in bulk of screen.

i5 based PC running Windows 10 fully back up. Firefox 109.0 up to date. Tried MS browser. Tried properties and kick-starting from there. No luck.

Very late. Will add later.
Loose rivets is offline  
Old 28th Jan 2023, 14:18
  #3 (permalink)  
 
Join Date: Feb 2000
Location: UK
Posts: 1,680
Likes: 0
Received 129 Likes on 82 Posts
The links, if such they are, do not appear i.e.there is a blank posting.
Not a matter of huge import and assumed to be sourced from Facebook or similar.
HP SFF desktop operating W7 64 bit, Firefox browser and Avast AV.
Cornish Jack is offline  
Old 29th Jan 2023, 06:43
  #4 (permalink)  
 
Join Date: Aug 1999
Location: Gold Coast, Australia
Age: 75
Posts: 4,379
Received 24 Likes on 14 Posts
From this thread, the first image is what I always see when a YouTube link is posted (nothing), the second shows the link when a Reply Quote is selected.

iPad with current version of Safari, whereas my MacBook Pro with Safari shows the YouTube every time. Queensland Australia, but the same problem in Sydney, Melbourne and all places visited in the last six months that this issue has been reported to IB on the other (closed) thread.






John Eacott is offline  
Old 30th Jan 2023, 12:27
  #5 (permalink)  
Thought police antagonist
 
Join Date: Jul 2003
Location: Where I always have been...firmly in the real world
Posts: 1,371
Received 99 Likes on 70 Posts
In response to SP's request, my own experience is as follows.

When I post a meme, it's invariably sourced from FB and can be viewed at the time of posting and thereafter

When I post a link from YT, this can be viewed initially, but, subsequently vanishes when I leave the thread. Equally, other posters attaching clips from YT cannot be viewed either. Others have suggested clicking on "reply " and the link will appear, and, whilst this does happen, clicking on the link to open doesn't work.

Clicking on links contained in threads to other sources, invariably does work however hence the issue seems to be YT related.

Hope this helps with the fault finding.
Krystal n chips is online now  
Old 2nd Feb 2023, 20:20
  #6 (permalink)  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2015
Location: El Segundo, CA
Posts: 167
Received 18 Likes on 10 Posts
Is everyone here accepting third party cookies on PPRuNe? I know many of you are UK-based, which falls under DPA 2018/GDPR rules about autonomy in regards to cookies. I know others are in Australia and don't have that kind of issue. My suspicion is that there are multiple issues affecting YouTube embeds that people are experiencing.

Does anyone have any kind of content-blocking software (including ad blockers) that they are running?

A few things I'm noticing. Loose Rivets, your first couple samples (well one, they are the same post) have a link that I believe is just simply dead or otherwise bad. John, you're in desktop skin on mobile, which is not officially supported and tech isn't going to invest time in that. If you switch to mobile, it should be fixed.
IBJoel is offline  
Old 3rd Feb 2023, 10:57
  #7 (permalink)  
 
Join Date: Dec 2008
Location: uk
Posts: 73
Received 1 Like on 1 Post
https://www.pprune.org/jet-blast/634...l#post11373985
Firefox
Windows 10 desktop
UK

This is an example of a post that gives me a blank space. They don't all come from the same poster and occur throughout the site (at least, the bits I look at). I have always assumed it's because I use Ghostery which blocks trackers and cookies so far as possible. It's not a biggie as I don't use Facebook and would be unlikely to follow a link to it. Likewise, I rarely follow links to videos.
Hope that's of some use!
axefurabz is offline  
Old 5th Feb 2023, 02:50
  #8 (permalink)  
 
Join Date: Jun 2002
Location: Munich MUC/EDDM
Posts: 6,641
Received 74 Likes on 46 Posts
https://www.pprune.org/jet-blast/651...l#post11380111
Safari 16.1
MacOS 13.0

I posted a YouTube link, which showed up correctly after my initial post. However, upon refreshing the page, the YouTube image was replaced by a blank space.

I subsequently had a reason to edit my post. The YouTube image showed up again after the edit, but disappeared again after refreshing the page.

I have just re-edited my post and can confirm that the edit behaviour is repeatable - "Now you see it, now you don't."
India Four Two is offline  
Old 13th Mar 2023, 17:26
  #9 (permalink)  
Psychophysiological entity
 
Join Date: Jun 2001
Location: Tweet Rob_Benham Famous author. Well, slightly famous.
Age: 84
Posts: 3,270
Received 33 Likes on 16 Posts
Blank screen woes

Help! Any computing skills that I had, seem to have gone into a spiral dive now I'm in my 80's.

I offered some examples of blank screens to Saab - I think, during his communication with IB. Sorry to talk across you, Saab.

Anyway, I'm frustrated again by not being able to see anything beyond the poster's two lines of text. The subject is of interest to me as the hardest part of getting my ATP 30 years ago was interpreting ATC. And I lived in Texas for spells.

It will be interesting to find out if others can see anything on my link's largely blank screen


What really happened here..!!!????
Loose rivets is offline  
Old 13th Mar 2023, 20:41
  #10 (permalink)  
Chief Bottle Washer
 
Join Date: Sep 2000
Location: PPRuNe
Posts: 5,129
Received 182 Likes on 110 Posts
Rivets,

You seem to have the dreaded, and much discussed, YouTube problem which I too suffer from 🙊

The blank space is a YouTube video, but it doesn’t show on an iPad running Safari. You previously raised this here
Senior Pilot is offline  
Old 14th Mar 2023, 00:28
  #11 (permalink)  
Psychophysiological entity
 
Join Date: Jun 2001
Location: Tweet Rob_Benham Famous author. Well, slightly famous.
Age: 84
Posts: 3,270
Received 33 Likes on 16 Posts
At a glance I thought that was my contribution to the research into it. I'd forgotten this. (long long hours for years on Quora seems to be absorbing my brain.)

I watch a lot of lectures via YouTube and I think, but not totally sure, PPRuNe is the only site that blanks them out.

I've just fired up my SONY VAIO i7 running W7* and it too fails to show the YouTube.

*Went back to W7 when Sony had no W10 drivers for this laptop. SONY told me that a group of investors had bought the VAIO name and SONY were not interested in wasting resources for a unit that had just missed their support for W10. The buttons supported by drivers were too handy to forgo but W7 is probably the reason it had been unused since November. Shame.
Loose rivets is offline  
Old 14th Mar 2023, 13:24
  #12 (permalink)  
Psychophysiological entity
 
Join Date: Jun 2001
Location: Tweet Rob_Benham Famous author. Well, slightly famous.
Age: 84
Posts: 3,270
Received 33 Likes on 16 Posts
Moved over thanks.

I'm fairly sure I'd gone through these items, but just tried Ad Block off for a while. No change. Same with Malwarebytes. Cookies? Well I run CCleaner several times a day. Primarily because Face Book grinds to near standstill if I don't. I'll get it to turn off ignoring PPRuNe and see what happens.
Loose rivets is offline  
Old 26th Mar 2023, 08:32
  #13 (permalink)  
 
Join Date: May 2007
Location: Not far enough south of Cambridge
Age: 80
Posts: 208
Received 2 Likes on 2 Posts
IBJoel
I'm getting all of the above

basic details as follows
firefox app latest app
ipad
Latest OS

latest example as example response 15896 is missing link..

please pm me if you need more info
having difficulty writing now so would explain why

Cliver029

Is Ukraine about to have a war? post 15896.
cliver029 is offline  
Old 29th Mar 2023, 12:37
  #14 (permalink)  
Psychophysiological entity
 
Join Date: Jun 2001
Location: Tweet Rob_Benham Famous author. Well, slightly famous.
Age: 84
Posts: 3,270
Received 33 Likes on 16 Posts
There's a certain irony about not being able to see it.

https://www.pprune.org/jet-blast/652...l#post11410656
Loose rivets is offline  
Old 29th Mar 2023, 14:16
  #15 (permalink)  
See and avoid
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA
Posts: 686
Received 29 Likes on 18 Posts
https://www.pprune.org/jet-blast/652...ion-irony.html

Safari
iPad
USA

Almost all posts are blank or refer to something I can’t see.

P.S., When I go back to the thread a second time, suddenly the links work and I can see them. ???

Last edited by visibility3miles; 30th Mar 2023 at 02:09. Reason: Rather not list my state
visibility3miles is offline  
Old 6th Apr 2023, 14:54
  #16 (permalink)  
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2015
Location: El Segundo, CA
Posts: 167
Received 18 Likes on 10 Posts
Originally Posted by visibility3miles
https://www.pprune.org/jet-blast/652...ion-irony.html

Safari
iPad
USA

Almost all posts are blank or refer to something I canít see.

P.S., When I go back to the thread a second time, suddenly the links work and I can see them. ???
Is this still fequently happening? We fixed something this week, but I'm not sure it will have an impact on this
IBJoel is offline  
Old 25th Apr 2023, 13:54
  #17 (permalink)  
 
Join Date: Dec 2020
Location: Sussex
Posts: 55
Likes: 0
Received 3 Likes on 3 Posts
Originally Posted by IBJoel
Is this still fequently happening? We fixed something this week, but I'm not sure it will have an impact on this
Still happening to me today.
lightonthewater is offline  
Old 26th Apr 2023, 11:55
  #18 (permalink)  
 
Join Date: Jul 2007
Location: Australia
Posts: 202
Received 3 Likes on 2 Posts
And me. iPad using safari. In Australia.
Bull at a Gate is offline  
Old 27th Apr 2023, 01:06
  #19 (permalink)  
 
Join Date: Mar 2005
Location: N/A
Posts: 5,926
Received 391 Likes on 206 Posts
Something odd going on for you all. I've never had any problem what so ever, touch wood. Australia, Desktop, Windows 10, Firefox.
megan is offline  
Old 27th Apr 2023, 06:42
  #20 (permalink)  
 
Join Date: Dec 2015
Location: Budapest
Posts: 307
Received 199 Likes on 118 Posts
Don't see Twitter links (others ok).
Tablet - Android, Chrome.
Expatrick is online now  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.