Wikiposts
Search
Nordic Forum It smells a bit of snow and ice and big hairy vikings chasing lusty maidens around after lots of mjød and loud partying. Forum languages are Svenska, Dansk, Norsk & English.

Pilotmangel

Thread Tools
 
Search this Thread
 
Old 5th Sep 2010, 13:42
  #1 (permalink)  
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2004
Location: Moss
Posts: 144
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Pilotmangel

Eller dårlig planlegging!

Følgende fra Børsen;



SAS BRUGER KÆMPEFLY I EUROPA

01-09-2010 09:14 SAS-passagerer på en række mindre, europæiske ruter har angiveligt fået sig en overraskelse i den seneste uge. Flyselskabet har brugt store langdistancefly på korte destinationer som London, Bruxelles og Milano.

Det skulle være pilotmangel på mindre flytyper, der er årsagen til, at det store Airbus A340-fly har været sendt rundt i Europa, skriver nyhedsbrevet Check-In.

"Vi har tilpasset vort crew til den produktion, der var planlagt for sommerfartplanen. Men vi flyver måske lidt mere i øjeblikket end planlagt," siger Mikkel Thrane, pressechef i SAS i Danmark til Check-In.dk.

Pressechefen bekræfter samtidig, at Airbus A340-flyet vil fortsætte med at være backup-fly frem til, at vinterfartplanen træder i kraft.

Passagerer, der rejser Business Class og Economy Extra på en af de europæiske ruter, hvor flyet indsættes, får sig en særlig oplevelse og ekstra god benplads.

Airbus A340-flyet har en kapacitet på 245 sæder, heraf 46 på Business Class, 28 på Economy Extra samt 171 sæder på økonomiklassen.

Det store fly skal den 1. november 2010 indsættes på langdistanceruterne, men flyet er allerede til rådighed for SAS og fungerer dermed som en slags backup fly.
empati is offline  
Old 5th Sep 2010, 17:22
  #2 (permalink)  
 
Join Date: Jun 2006
Location: Europe
Posts: 716
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
De kansellerer i alle fall ikke!
bfisk is offline  
Old 5th Sep 2010, 22:09
  #3 (permalink)  
 
Join Date: Feb 2008
Location: Europe
Posts: 154
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Var noen som fortalte meg for en måned siden at en rapport fra HR-avdelingen i SAS konkluderte med at det måtte rekrutteres i stor grad innen 2012 bare for å holde produksjonen vedlike – og de har vel planer om å øke produksjonen... Noen som vet noe mer om rapporten, om den eksisterer, og i så fall hvor den er tilgjengelig?
aloha1985 is offline  
Old 6th Sep 2010, 14:14
  #4 (permalink)  
 
Join Date: Aug 2007
Location: @ some hotel far away from everything
Posts: 734
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Da kan det hende man kan få seg businessclass på Eorpaflyginger, som egentlig er ment som busibessclass longhaul . Det er et kvantesprang fra dette til blodproppsetene som mange operatører tilbyr.

Alhoa, har ikke hørt om noen rapport, men hvis det finnes en fra HR-dept, så finner du den sikkert der (om de vil frigi den...). Men du er inne på noe. Pilotene i SAS flyr veldig mye nå, og det er visst "ubegrensede" muligheter til å fly på fridagene sine hvis man i det hele tatt orker. Man ser ofte at man har 2 kapteiner som flyr sammen også. Kanskje man har sagt opp for mange tross alt? Eller kanskje dette er kynisk kalkyle, og rekruttering er nær? Du får følge med om noen får recall. Selv tror jeg det kommer neste vår...
Guttn is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.