PPRuNe Forums - View Single Post - Pilotmangel
Thread: Pilotmangel
View Single Post
Old 5th Sep 2010, 13:42
  #1 (permalink)  
empati
 
Join Date: Dec 2004
Location: Moss
Posts: 144
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Pilotmangel

Eller dårlig planlegging!

Følgende fra Børsen;



SAS BRUGER KÆMPEFLY I EUROPA

01-09-2010 09:14 SAS-passagerer på en række mindre, europæiske ruter har angiveligt fået sig en overraskelse i den seneste uge. Flyselskabet har brugt store langdistancefly på korte destinationer som London, Bruxelles og Milano.

Det skulle være pilotmangel på mindre flytyper, der er årsagen til, at det store Airbus A340-fly har været sendt rundt i Europa, skriver nyhedsbrevet Check-In.

"Vi har tilpasset vort crew til den produktion, der var planlagt for sommerfartplanen. Men vi flyver måske lidt mere i øjeblikket end planlagt," siger Mikkel Thrane, pressechef i SAS i Danmark til Check-In.dk.

Pressechefen bekræfter samtidig, at Airbus A340-flyet vil fortsætte med at være backup-fly frem til, at vinterfartplanen træder i kraft.

Passagerer, der rejser Business Class og Economy Extra på en af de europæiske ruter, hvor flyet indsættes, får sig en særlig oplevelse og ekstra god benplads.

Airbus A340-flyet har en kapacitet på 245 sæder, heraf 46 på Business Class, 28 på Economy Extra samt 171 sæder på økonomiklassen.

Det store fly skal den 1. november 2010 indsættes på langdistanceruterne, men flyet er allerede til rådighed for SAS og fungerer dermed som en slags backup fly.
empati is offline