Go Back  PPRuNe Forums > PPRuNe Worldwide > Nordic Forum
Reload this Page >

Ryanair 37th base, RYG

Wikiposts
Search
Nordic Forum It smells a bit of snow and ice and big hairy vikings chasing lusty maidens around after lots of mjød and loud partying. Forum languages are Svenska, Dansk, Norsk & English.

Ryanair 37th base, RYG

Thread Tools
 
Search this Thread
 
Old 27th Apr 2010, 14:23
  #21 (permalink)  
 
Join Date: Sep 2008
Location: Earth
Posts: 23
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Vi får f.eks leie inn uri geller, så kan han gjøre noe håndspåleggelse eller annen magi, og kanskje vi blir kvitt denne blindtarmen av et selskap.
Tuborglite is offline  
Old 28th Apr 2010, 10:44
  #22 (permalink)  
 
Join Date: Dec 2008
Location: Oslo
Posts: 56
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Guttn, det må presiseres overfor forbrukere og lovgivere at denne "høye moralen" bare skal gjelde i vår bransje, ellers blir alle mulige varer og tjenester kjempedyre! Hvor stor del av det du har kjøpt i det siste er laget av noen med bedre arbeidsvillkår enn deg selv?
Matriks is offline  
Old 28th Apr 2010, 14:14
  #23 (permalink)  
 
Join Date: Mar 2006
Location: another planet
Posts: 41
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
hmmm, ikke Ryanair som fant opp dette med å betale for å søke. Selv betalte jeg ut 5000kr for en APAC test før jeg fikk lov til og søke SAS, og hvem eide APAC-jo det var SAS det!
Ryanair-gjengen tar dette igjen over året, når alt kommer til alt så flyr man uansett 900 timer, og man er betalt pr time? Litt feil å si det også, jeg har en grunnlønn på drøye £25000/år, deretter produksjonstillegg. Det gjelder oss som har Ryanair kontrakt, de på Brookfield kontrakt har ikke grunnlønn, men til gjengjeld mye høyere utbetaling pr time. På slutten av året lønnsoppgaven kommer vil det stå lønn tilsvarende 850T +- litt, uavhengig om det var vulkan eller ikke. Det blir ikke mindre pæng fordelt på året av en uke med vulkan, det taes inn.
dire straits is offline  
Old 24th May 2010, 15:05
  #24 (permalink)  
 
Join Date: Jan 2001
Location: Svarte granskauen
Posts: 88
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Men er det ikke slik at ALLE som starter i Ryanair nå må starte på Brookfield kontrakten?
dick badcock is offline  
Old 18th Jun 2010, 20:32
  #25 (permalink)  
 
Join Date: Oct 2006
Location: Dubai
Posts: 7
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
800 K i året??? hva så, litt kortsiktig?

Kan ikke si jeg er imponert. En vaske dame i nordsjøen jobber 2 uker på 4 uker av. Til gjengjeld ca 580 000 i året. I tillegg pensjon. Din kontrakt er det ansettelses forhold eller konsulent virksomhet. Dvs har du noe arbeidstrygghet, slik at banken gir deg lån etc. Hva skjer om du skulle bli arbeidsledig, (f eks du begikk en glipp på jobben, og selskapet sier deg opp) har du noe sosial trygghet der. Hva om du blir syk (nå er du kanskje ung-- men en dag, den dag det smeller hva da). Kanskje en dag skal du bli pappa, får du noe fri med lønn ? Har du pensjonssparing sånn koster raskt en 15% av lønnen. Dvs når du blir 62 år får du kanskje 70 % av lønnen din i pensjon. (Nå er du ung, men husk at tiden går fort, og du sitter der en dag med skjegget i postkassa) Så 800 K er ikke akkurat veldig imponerende, mener DY piloter og andre har det mye bedre, untatt kontraktspiloter da, men det er vel maks 6 mndr etter norsk lov, om det følges.

Håper du med slik lønn kun er styrmann, og hvis du mangler alle disse sosiale goder bør lønnen være meget høy slik at du selv kan legge tilside en god slump med penger. Hvis kapteiner ikke drar med seg mer enn en mill da synes jeg en daglig leder på 7 elleven tjener atskillig bedre!

Når det gjelder rygge basen betaler da ryan air arbeidsgiver avgift? Betaler dere full skatt i norge, eller dumpes det bare en sjekk i postkassen.

Ha en god dag.
chesterfield is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.