PPRuNe Forums - View Single Post - Ryanair 37th base, RYG
View Single Post
Old 18th Jun 2010, 20:32
  #25 (permalink)  
chesterfield
 
Join Date: Oct 2006
Location: Dubai
Posts: 7
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
800 K i året??? hva så, litt kortsiktig?

Kan ikke si jeg er imponert. En vaske dame i nordsjøen jobber 2 uker på 4 uker av. Til gjengjeld ca 580 000 i året. I tillegg pensjon. Din kontrakt er det ansettelses forhold eller konsulent virksomhet. Dvs har du noe arbeidstrygghet, slik at banken gir deg lån etc. Hva skjer om du skulle bli arbeidsledig, (f eks du begikk en glipp på jobben, og selskapet sier deg opp) har du noe sosial trygghet der. Hva om du blir syk (nå er du kanskje ung-- men en dag, den dag det smeller hva da). Kanskje en dag skal du bli pappa, får du noe fri med lønn ? Har du pensjonssparing sånn koster raskt en 15% av lønnen. Dvs når du blir 62 år får du kanskje 70 % av lønnen din i pensjon. (Nå er du ung, men husk at tiden går fort, og du sitter der en dag med skjegget i postkassa) Så 800 K er ikke akkurat veldig imponerende, mener DY piloter og andre har det mye bedre, untatt kontraktspiloter da, men det er vel maks 6 mndr etter norsk lov, om det følges.

Håper du med slik lønn kun er styrmann, og hvis du mangler alle disse sosiale goder bør lønnen være meget høy slik at du selv kan legge tilside en god slump med penger. Hvis kapteiner ikke drar med seg mer enn en mill da synes jeg en daglig leder på 7 elleven tjener atskillig bedre!

Når det gjelder rygge basen betaler da ryan air arbeidsgiver avgift? Betaler dere full skatt i norge, eller dumpes det bare en sjekk i postkassen.

Ha en god dag.
chesterfield is offline