Go Back  PPRuNe Forums > PPRuNe Worldwide > Nordic Forum
Reload this Page >

AY ja sidekicket

Wikiposts
Search
Nordic Forum It smells a bit of snow and ice and big hairy vikings chasing lusty maidens around after lots of mjød and loud partying. Forum languages are Svenska, Dansk, Norsk & English.

AY ja sidekicket

Thread Tools
 
Search this Thread
 
Old 6th Jun 2004, 19:30
  #1 (permalink)  
ZbV
Thread Starter
 
Join Date: Jul 1999
Location: Samsonite
Age: 51
Posts: 799
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
fish AY ja sidekicket

Huhut kertovat etta AY on valmis ottamaan takkiinsa seuraavat 3 vuotta Nordic Airlinkin kassa. Kuitenkin Nordic on aika hyvassa asemassa kilpailemaan Sassin kanssa ja lentaa aika hyvilla lasteilla.
Samat huhut huhuilevat etta AY on tunkemassa omistamiaan MD80 sarjaisia samaan lafkaan tekemaan hommia Ruotsin sisaisessa liikenteessa.

Kun nyt kyseessa on kotimaisten paaosin omistama firma kiinnostaa minua tuleeko homma pysymaan naapurien kasissa vai onko AY antamassa "Asiantuntija" apua Suomalaisten pilottien etta hallinnollisen osaamisen merkeissa. Entapa rivi-pilottien valinta? Onko kukaan kotimaisista hakenut naapuriin hommiin? Olisi kiva tietaa miten siella suhtautuvat meikalaisiin. Rahathan ovat jo saaneet joten voisivat vaikka ottaa muutaman tyottoman Suomalaisen (ittela on kadet taynna duunia) hommiin.

Tuleeko Nordic Airlink pysymaan Ruotsalaisensa firmana markkinoinnin puolesta vai alkaako AY omistus nakymaan...

Nahtavaksi jaa miten Estonian Airin Ruottin sisaisille markkinoille saapumine vaikutaa seka SASin etta Nordicin kuviohin. Elikka meneeko pasmat sekaisin vai notta NO? Kustannusrakenne Eestilaisilla on huomattavan alhainen verrattuna mihin tahansa entisen EUn firmoihin.

Samat tyypit kertovat etta Aerolla on Neuvostoliittolaisittain 5-2v (Elikka 3v) suunnitelma jossa ATR varkkeja hankitaan lauma lisaa ja laajennetaan toimintaa pitkin pohjoista.
Riika, Vilna, Tukholma ja Pietari ovat olleet tapetilla. Lisaksi HEL-TLL lentoja tullaan lisaamaan.

JJ
JJflyer is offline  
Old 6th Jun 2004, 20:33
  #2 (permalink)  
 
Join Date: May 2004
Location: FL380
Posts: 34
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Cool AY-politiikka

Aero varmasti lisää toimintaansa Baltian maissa ja kenties myös Suomen sisällä kuten olemme jo huomannet, milloin se saadaan kustanus tehokkaaksi on sitten eri asia. Nythän Aeron lentäjät ovat suurimmalta osin kai Finnairilta lainassa. Osa on kai palkattu huonommalla TES:sillä uusina työntekijöinä.
Nordic Airlink taas on kai selkeästi suunnattu Scandinavian markkinoille, en usko että sitä tuodaan Suomeen, mutta mistä sitä mitään voi ennustaa. Kumpikaan yhtiöistä tai siis kummankaan yhtiön lentäjät eivät kuitenkaan liene emoyhtiön lentäjien virkaikälistassa.
Mielenkiintoisia aikoja edessä.
Voi olla että on vaikeaa syksyllä on operaattoreiden, jotka ovat toimintansa keskeyttäneet, hyvin vaikea nousta enää jatkamaan.
Markkinaosuuksia on pikottu ja paiskottu ja jonkinmoinen isojako alkaa olla loppusuoralla ja kääntymässä asemasodaksi. Matkustajamäärät alkavat kasvaa ja leasinghinnat nousta joten näillä näkymin on palikat ja pelimerkit jaettu tällä erää.
Rule Distance Zero is offline  
Old 9th Jun 2004, 11:48
  #3 (permalink)  

(Russian Gynegology)
 
Join Date: Jun 2004
Location: heading south on Harley
Posts: 263
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Empa todella usko etta syksy tuo uusia operaattoreita kotimaan liikenteeseen. Heilla oli mahdollisuutensa mutta mutta...
Taitaa olla yksi kovimpia lajeja menestya tama liikenneilmailu.
Nikolai
Kopeloi is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.