PPRuNe Forums - View Single Post - Tar Ryanair til Høyesterett om nødvendig.
Old 12th Apr 2013, 21:02
  #7 (permalink)  
truckflyer
 
Join Date: Nov 2011
Location: Somewhere close to me
Posts: 742
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Double tax treaty - er punkt 1.
Disse som er selvstendige, maa slik systemet er naa selv sorge for aa betale skatt hvor de er bosatte eller eventuelt f.eks til Irland, og da trer Double tax treaty i kraft, at man ikke skal betale skatt 2 ganger av samme inntekt.

Jeg e ikke uenig i at Ryanair burde vaere mere ansvarlig, saken er at de har funnet et "loop-hole" i systemet som de utnytter maksimalt.

Naar disse er saa dumme at de godtar slike "vikar-byraa" kontrakter, saa kan de ikke forvente at de skal ha samme rettigheter som ansatte, det er hele poenget med dette systemet.

Det er ikke vanskelig for Ryanair aa fullstendig omgaa aa folk basert paa Rygge, dersom han onsker det, saa kan man lett gjore f.eks. Stansted - Rygge - Destination X - Rygge - Stansted - dette tilsvarer 4 sektor paa 1 dag, og de nordmenn som jobber hos Ryanair slipper aa bo i Norge, da maa de velge, bli i Norge uten jobb eller flytte f.eks. til England. Disse kombinasjonene er mange, og er desverre makten som Ryanair har folks liv!

Tro om Parat vil vaere populaer hos de nordmenn som fortsatter jobber hos Ryanair og har base paa Rygge dersom dette skulle skje?
truckflyer is offline