PPRuNe Forums - View Single Post - FI, fallskjerm, brannvakt, glidertowing, eventflyging, etc
Old 25th Jun 2010, 13:00
  #4 (permalink)  
Guttn
 
Join Date: Aug 2007
Location: @ some hotel far away from everything
Posts: 734
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Det var en god oppsummering TD. Fra starten av blir vi alle vist en illusjon om jobb i 747 rett etter utdannelse, gjerne med lønn som er av en annen verden, og ca 4 dager jobbing i måneden. Det er vel nærmest motsatt, at man tjener ca det vanlige folk gjør på 4 dager (men dette er din månedeslønn), og du har aldri fri, for det finnes alltid et unntak til tjenestetidsbestemmelsene osv osv. Helt til man havner i selskapet man ønsker å fly for, og man har det som plommen i egget. Da er all tidligere frustrasjon glemt, som f.eks. å aldri få lønn utbetalt når man skal, krangling på diett, og trusler om oppsigelse hvis man ikke tøyer grensene litt lengre... Enkele er det ikke. Det skal det heller ikke være, men det får da også være måte på. Rak rygg er nok viktig hvis man skal lykkes med dette. Man må ofte stå han av, gang etter gang, vitende om at man en dag får sjansen sin til å komme seg videre, opp og fram.

Sommertid i Norge betyr mer aktivitet i både fallskjerm- og seilflymiljø. Her er det timer å oppdrive hvis man blir kjent med folk i klubben og spør om de trenger en pilot i ny og ne.

Det som er fint, er at når du får sertifikat her hjemme så kan du like gjerne fly i andre eurpeiske land. Nedslagsfeltet blir større, men samtidig møter du mer konkurranse om de samme jobbene. Kan jo nevne at det er et selskap på Gran Canaria som flyr Caravan... Er bare å lete... PILOT CAREER CENTER - Latest Pilot Jobs, Pilot Resume / Pilot CV Design, Interview Preps and more... er ett sted å begynne
Guttn is offline