PPRuNe Forums - View Single Post - Widerøe tar over for SAS...
View Single Post
Old 12th Apr 2010, 06:13
  #26 (permalink)  
Guttn
 
Join Date: Aug 2007
Location: @ some hotel far away from everything
Posts: 734
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Props, MD80ene leste jeg om for en tid siden. Da skulle de selges til en amerikansk operatør, og noen skulle ende sin tjeneste i ørkenen. Men, det var som sagt for en stund siden, so I stand corrected.

Cloudsurfer, dette er overdragelse av produksjon hvor selskapene har inkludert de respektive foreninger til dialog for å løse dette på frivillig måte. Ingen har fått revolver som trussel da søknad om overgang har vært frivillig. Men jeg antar at du mener da hva som fort kunne blitt alternativet for mange dersom avtalen ikke gikk iorden. I første omgang NAV-kø. MAn kan selvsagt også søke seg til andre selskap, men da beholder man hverken lønn eller pensjonsopptjening. Noe som er en aldri så liten akilleshæl i luftfart. Samtidig, ang Vestlink, så virker det som om selskapene ønsket å slippe en SK-BU reprise blant pilotene.

Props, ja det virker som om SAS pilotene har måtte ofre veldig mye veldig lenge i form av goder som de tidligere har forhandlet seg fram til. Får håpe at de omsider klarer å karre seg opp fra dypet slik at det ikke blir et vakuum i Skandinavia - som gjør rom for de som hiver seg aller raskest rundt.
Guttn is offline