PPRuNe Forums - View Single Post - New Sterling Red&Blue agreement ?
View Single Post
Old 16th May 2006, 07:46
  #10 (permalink)  
dusk2dawn
Transparency International
 
Join Date: Jul 2000
Location: Denmark
Posts: 747
Received 0 Likes on 0 Posts
Sterling threatens lawyer - Stefan Rydström goes

Sterling forsøger at true sig til tavshed
http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2006/05/16/073054.htm
DR 16. maj 2006 07.47 Penge
I et forsøg på at dæmpe den eskalerende krise i Sterling prøver ledelsen i flyselskabet at true sig til tavshed, skriver Berlingske Tidende.
I følge advokaten for 12 bortviste piloter, Martin Gräs Lind, har ledelsen forsøgt at give ham mundkurv på i forhold til pressen og den øvrige offentlighed.
- Jeg kan bekræfte, at man har gjort et forsøg, som jeg hermed skal påpege ikke har nogen virkning, siger advokat Martin Gräs Lind til Berlingske Business og understreger, at forsøget ikke har nogen virkning.
Sterling har blandt andet truet advokaten med en indberetning til Advokatankenævnet, mens flyselskabet arbejder med ansættelseskontrakter, der forbyder enhver udtalelse til pressen.
Interne problemer blandt piloter
Sterling har også interne problemer blandt piloterne. Efter opkøbet af Maersk Air er piloterne delt i to fraktioner omkring en ancienitetsliste.
Piloterne er uenige om, om listen alene skal udarbejdes efter ansættelsesdatoer, eller om der også skal tages hensyn til andre ting.
Listen har blandt andet betydning for udnævnelser og lønforhøjelser.
I går valgte formanden for Sterling-piloternes forening, Stefan Rydström, at trække sig i forbindelse med et nyvalg til pilotforeningen.
De der Islændinge har det svært...
dusk2dawn is offline