PPRuNe Forums - View Single Post - Flying Finn
Thread: Flying Finn
View Single Post
Old 11th Feb 2004, 18:14
  #14 (permalink)  
Rangas
 
Join Date: Jun 2002
Location: Up North
Posts: 14
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Flying Finn on jättänyt konkurssihakemuksen
(11.2.2004 12:20)

Yhtiö on tänään jättänyt konkurssihakemuksen. Yhtiö pahoittelee matkustajille ja yhteistyökumppaneille aiheutuvia hankaluuksia.

Yhtiö onnistui kääntämään alkuvuodesta kassavirran positiiviseksi ja matkustajatavoitteet ylittyivät. Yhtiön rahoitusrakenteen parantaminen olisi kuitenkin edellyttänyt merkittävää ulkopuolista lisärahoitusta yhtiön omistajatahojen sijoittaman 3,2 miljoonan euron lisäksi.

Yhtiöllä oli viime viikkojen neuvottelujen tuloksena sijoittaja, joka saamalla yhtiöstä enemmistön olisi 8,0 miljoonan euron lainarahoituksen turvin vakauttanut yhtiön rahoitustilanteen. Viranomaisen tulkinnan mukaan tämä ratkaisu ei sovellu yhtiön nykytilanteeseen vaan yhtiön olisi nostettava merkittävästi osakepääomaansa.

Tämä päätös johti siihen, että yrityksellä ei ole enää toimintaedellytyksiä. Flying Finn on päättänyt jättää konkurssihakemuksen Vantaan käräjäoikeudelle.

Flying Finn Oy jätti 14.1.2004 yrityssaneeraushakemuksen käräjäoikeuteen. Vantaan käräjäoikeus päätti velkasaneeraushakemuksen perusteella yhtiön väliaikaisesta maksukiellosta. Yrityssaneeraushakemus peruutetaan tänään.

Yhtiöllä oli lentoyhteydet Helsingistä Ouluun, Kuopioon, Rovaniemelle, Vaasaan, Joensuuhun, Kuusamoon, Ivaloon, Kittilään ja Lontooseen.

Flying Finn tiedottaa konkurssimenettelyn vaikutuksista websivuillaan.

Flying Finn Oy
------------------

To cut the news short...

Flying Finn has declared Bankruptcy.
Rangas is offline