Go Back  PPRuNe Forums > PPRuNe Worldwide > Nordic Forum
Reload this Page >

Luftfartskolen - Torp - teori undervisning en stor vits! Rett og slett for daarlig!

Wikiposts
Search
Nordic Forum It smells a bit of snow and ice and big hairy vikings chasing lusty maidens around after lots of mjød and loud partying. Forum languages are Svenska, Dansk, Norsk & English.

Luftfartskolen - Torp - teori undervisning en stor vits! Rett og slett for daarlig!

Thread Tools
 
Search this Thread
 
Old 3rd Aug 2010, 14:35
  #21 (permalink)  
 
Join Date: Aug 2006
Location: Norway/Oslo + Larnaca (formerly Riga)
Posts: 92
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
MT, den setningen du åpner med - jeg kunne ikke vært mer enig. Men det gjør de altså ikke, og som med alt annet - det koker ned til økonomi. Har du gitt dem en KLAR tilbakemelding om hva du synes om dette? At det er direkte uprofesjonelt? Og at elever betaler for en tjeneste som forventes å ha et visst snev av kvalitet? Om du ønsker å bruke krefter på å følge opp tråden - be my guest. Ikke noe er bedre enn å gi LFS et spark i baken for manglende kvalitet på produktene de leverer.

Ang. kart / AIP / m.m. ble dette problematisk etter at LV ble til LT og Avinor. I Avinor fantes ikke prioritering av (eller kunnskap om forpliktelser til å produsere) VFR-kart. At vi har et tannløst luftsportsforbund, som er mer opptatt av å holde sine egne blazere rene og pene enn å bidra til at GA-miljøet holdes i live under akseptable vilkår, er dessverre en annen side av saken.
TuckUnder77 is offline  
Old 3rd Aug 2010, 16:36
  #22 (permalink)  
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2010
Location: PlanetEarth
Age: 44
Posts: 94
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Det er godt vi er enig da, ja jeg ga klar tilbakemelding. Ville noen av kurs pengene refundert, men det ville altsaa ikke Mr Thor Alvik, deres daglige leder.

Det ble en dyr laerepenge for meg. Som kunde var jeg ikke fornoyd med kvaliteten av kurset, hadde noe slikt skjedd i England saa hadde man hatt stor mulighet for aa bli refundert, fordi manglende kvalitet, og ikke et godt nok produkt.
I Norge virker det som ingen bryr seg, hvertfall ikke Luftfartskolen paa Torp, jeg var til og med villig aa faa refundert deler av kurset, men ikke tale om det.

Poenget her for jeg saa hva jeg mente, saa visste jeg deler av faget til faglaerere ved London Met universitet, som kjorer fulltids ATPL kurs, og de var enig med meg, mange av sporsmaalene/svare ga rett og slett ingen mening, eller man kunne ikke forstaa hva som var skrevet i setningen/sporsmaalet. Heldigvis saa fikk jeg ordnet papir molla, og tatt samtlige eksamener i England istedet.
Dersom man driver en forretning hvor man vil at studenter skal investere flere hundre tusen kroner, saa maa man ogsaa gidde aa tilrettelegge et ordentlig kurs.

En dyr laerepenge, jeg gikk til London Met fulltid teori undervisning, saa jeg ikke bare laerte aa svare sporsmaal, men faktisk laerte noe av teorien! Jeg vil forovrig anbefale dette dersom man har mulighet for det. Jeg vil ogsaa anbefale utdannelse i England, det finnes mange veldige gode muligheter for teori undervisning og deretter praktisk flyge trening.

Ang. kartene, saa fikk jeg en email fra Avinor, og de skulle ha det ferdig ifjor/mai. At det ikke har blitt produsert noe kart siden 2000 er utrolig.
MagicTiger is offline  
Old 4th Aug 2010, 10:28
  #23 (permalink)  
 
Join Date: Aug 2006
Location: Norway/Oslo + Larnaca (formerly Riga)
Posts: 92
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
(Velkommen til det utroliges verden. Dette med kartproduksjon er en lang historie, for lang og vond til å gjengis med alle tilhørende detaljer her).

Ang. LFS; Forbrukerombudet? Angrerett? Rapport til NOKUT?
Det har vært saker tidligere, hvor Forbrukerombudet har vært involvert. Hva det endte med, vet jeg ikke.
TuckUnder77 is offline  
Old 4th Aug 2010, 11:15
  #24 (permalink)  
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2010
Location: PlanetEarth
Age: 44
Posts: 94
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Kan prove, bor i London, saa vet ikke hvordan ting virker i Norge, flyttet derfra for mange mange aar siden, men skal prove aa sjekke online.
MagicTiger is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.