Go Back  PPRuNe Forums > PPRuNe Worldwide > Nordic Forum
Reload this Page >

Reiser nordmenn fortsatt til USA for flytrening?

Wikiposts
Search
Nordic Forum It smells a bit of snow and ice and big hairy vikings chasing lusty maidens around after lots of mjød and loud partying. Forum languages are Svenska, Dansk, Norsk & English.

Reiser nordmenn fortsatt til USA for flytrening?

Thread Tools
 
Search this Thread
 
Old 23rd Aug 2009, 06:53
  #21 (permalink)  
 
Join Date: Aug 2007
Location: @ some hotel far away from everything
Posts: 734
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Takk for infoen redbar1. Om jeg da husker rett fra tiden som instruktør i USA så har de noe som heter Recreational Pilot Certificate. En noe redusert Private, med tilhørende begrensninger som viker som er mye av det samme som ligger til grunn for dette forslaget. Forslaget er nok egentlig ikke så kontroversielt allikevel, men er kanske emst myntet på de som liker å holde seg i nærområdet, og ikke legge ut på lengre turer (50km er ikke langt i et fly). Mikrofly har også kommet mer på banen de siste årene, og sertifikatkravene er ganske lave der også. Men så er heller ikke det snakk om flyging i ruskevær o.l.

Men tilbake til denne kaprede trådenDet er nok fortsatt mange som drar til USA for å ta sertifikatene sine. Noen skoler tilbyr full pakke inkludert JAA sert, og det er kanskje de som er mest populære? Den store pilotfabrikken NAIA gikk dessverre konk til slutt, men det er noen i Florida som tilbyr mye av det samme virker det som. Pelican har blitt nevnt. Og for de som ønsker en Batchelor i tillegg så har man Embry-Riddle, UND og noen flere. Det er som kjent nedgangstider og folk blir sagt opp over lave sko. Samtidig sier noen at vi har nådd bunnen og at verdensøkonomien har begynt å smygtitte oppover. La oss håpe det. Hadde jeg vært yngre og flyinteressert idag, so jeg var den gang, så hadde jeg gjort det samme om igjen. Kanskje noen små forandringer, men man lærer av sine feil. Jeg hadde også, som jeg gjorde, ikke begrenset jobbsøknadene til europa og til mediumhaul airlines. Verden er stor, og det er mange steder som aksepterer både FAA og JAA CPL og en kjapp konvertering med lover og regeler
Guttn is offline  
Old 5th Sep 2009, 09:18
  #22 (permalink)  
 
Join Date: Dec 2008
Location: Oslo
Posts: 56
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Den som vil slutte fordi en kaptein er uspiselig og bitter, med dårlige holdninger kan da bare slutte! Eller siden disse trådene handler mye om å bli flyger eller ikke: ikke start på utdannelsen!

Du kommer til å jobbe med folk du ikke liker.

Det er i flyklubben du velger hvem du vil fly med.

(Edit: Dette var et svar til ATP-Pilot, han har slettet sin post nå.)

Last edited by Matriks; 5th Sep 2009 at 11:26.
Matriks is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.