Go Back  PPRuNe Forums > PPRuNe Worldwide > Nordic Forum
Reload this Page >

Cimber to buy Stirling

Wikiposts
Search
Nordic Forum It smells a bit of snow and ice and big hairy vikings chasing lusty maidens around after lots of mjød and loud partying. Forum languages are Svenska, Dansk, Norsk & English.

Cimber to buy Stirling

Thread Tools
 
Search this Thread
 
Old 4th Dec 2008, 16:48
  #1 (permalink)  
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Location: LegoLand
Age: 70
Posts: 60
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Cimber to buy Stirling

Cimber a danish domestic player is to buy Stirling. So far just the name and one/two (?) 737 wich will start operating mid january on københavn-sønderborg

fra cimber.dk:

FAKTA

• Cimber har overtaget væsentlige aktiver af det konkursramte Sterling. Det drejer sig om AOC (Air Operator’s Certificate), historiske slots, brand, sterling.com og andre domæner. Flyene forhandles direkte med ejerne af flyene uden om boet.
• På kort sigt er planen at styrke Cimbers eksisterende ruteprogram på indenrigsruter.
• På langt sigt ønsker Cimber at udvide sit ruteprogram i Europa og at genetablere Sterling som nordisk flyselskab.
• Sterlings medarbejdere indgår ikke som del af overtagelsen. Cimber håber at kunne tilbyde en række af Sterlings tidligere medarbejdere ansættelse i det nye selskab.

.



Cimber har 3. december købt væsentlige dele af det konkursramte Sterling. Med overtagelsen udbygger Cimber sin position som Danmarks førende indenrigsflyoperatør og forstærker samtidig fokus på de europæiske destinationer.

”Med købet af Sterling har vi set en unik mulighed for at fremtidssikre og udbygge vores nuværende position som Danmarks førende indenrigsselskab og samtidig udbygge vort rutenet til destinationer i Europa,” siger administrerende direktør i Cimber, Jørgen Nielsen. ”Vi ønsker at være danskernes førstevalg, både når de skal rejse mellem provinsen og København og ud i Europa. Derfor er Sterling det perfekte match for Cimber.”

Købet omfatter ikke fly og personale.

På kort sigt betyder købet, at Cimber fra januar sætter to større fly ind til de store passagermængder morgen og eftermiddag på Cimbers nuværende ruter, mens de mindre fly skal sikre den rette frekvens af daglige afgange. På længere sigt er det planen at udvide med endnu 6-8 fly. Det vil betyde, at Cimber og Sterling i samarbejde vil kunne flyve erhvervskunder på hverdage og privatkunder i weekender og samtidig ekspandere det eksisterende rutenet mod nye og spændende destinationer i Europa.

Den langsigtede strategi for det nye selskab er at trække Sterling tilbage til det nordiske rejsemarked og sikre, at Sterling igen kan komme til at betjene sine tidligere erhvervs- og privatkunder.

”Det er planen, at Sterling skal føres videre som dansk kvalitetsudbyder af passagertransport,” siger Jørgen Nielsen. ”Derfor vil det nye Sterling blive drevet efter de samme kundeværdier som Cimber, hvor fornuftig pris, den gode stemning og respekt for kundens tid er hovedprincipperne – så både forretningsmanden og den privatrejsende kan mærke, at Cimber har købt Sterling.”

Sterling videreføres under samme navn og som selvstændigt selskab. Cimber overtager alle tilbageværende væsentlige aktiver. Det var ikke muligt at få en aftale på plads før Sterlings besætningsmedarbejdere blev fritstillede, men hos Cimber forventer man at kunne tilbyde en række tidligere medarbejdere ansættelse i det nye selskab i takt med, at aktiviteterne udvides.


.



Last edited by fhegner; 4th Dec 2008 at 17:06. Reason: more information avaliable
fhegner is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.