PDA

View Full Version : Bombardier RJ Navigation


Evvy
16th Sep 2005, 09:39
Can anyone clarify the following with respect to DME Ground Speed -

Display of the DME Ground Speed on the MFD according to the AOM occurs only when FMS is NOT the navigation source and FMS ground speed is not available.

I am working through a program at the moment where the indication appears and disappears almost randomly and am most confused. Can I link the appearance to the display of any other data on the MFD/PFD.

Thanks

ALV2500
4th Oct 2005, 02:18
Are you doing this with software or a sim ?

AL

Evvy
5th Oct 2005, 13:58
Al, it's software.