PPRuNe Forums - View Single Post - Widerøe opptak
Thread: Widerøe opptak
View Single Post
Old 14th Mar 2011, 02:25
  #254 (permalink)  
cefey
 
Join Date: Feb 2011
Location: Europe
Posts: 291
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Du er jo i storslaget idag.
Leg merke til sånne ting som
If I get no luck...
Nei, det er snakk om 1 norsk selskap og 2 europeiske.
Hovudsaklig så flyge dei B737/A320, og har ein fleet på 50+
Og la meg sei det til deg ein gong til. Det er ikkje snakk om at eg skal betale for intervjuet, nei. Og får eg jobben, så treng eg ikkje betale for type heller. og eg får lønn og alt. Det er selskap som ansetter folk og ikkje melker ein for penger.

p2f var ein av alternativa eg vurderte, ja. I tilfelle eg får ikkje ein ta dei jobba. Selv om eg blei inveret på intervju, når eg blir ferdig med atpl, så er det ikkje 100% at eg får jobb. Ein kan jo ikkje vite heilt sikkert, kva som skjer om 1 år.
p2f btw er ikkje ein option for meg lenger.
Men eg kan jo fortelle deg ein hemeligheit, vis du lover å ikkje sei det vidare. Eg ser faktisk fortsatt på jobba i afrika og asia. Der du flyge kun for å skaffe deg timer, med skikkeleg dårleg lønn og greier.
Det kallas "backup plan" og "planing ahead". Det lærer ein under flyger utdannelse. Veldig nyttig foresten, både i flyging og ellers i livet.
Og vær så snill, ikkje bjynn med sånne assumptions, når du har ikkje peiling kven eg er, kva eg drive med osv.

Brasil.. neh, heller afrika Det er nokk med jobber både i afrika og asia. Og nå bjynne det å bli i europa også. Blei fortalt om noen jobba i b.a. austria, der det krevast FAA CPL ME og 300 TT. Desverre, så kan eg ikkje tysk bra nokk. Også skal eg bjynne på atpl no, prioritera det.
cefey is offline