PPRuNe Forums - View Single Post - Norwegian Express. Nytt norsk selskap.
View Single Post
Old 5th Mar 2010, 22:39
  #7 (permalink)  
Guttn
 
Join Date: Aug 2007
Location: @ some hotel far away from everything
Posts: 734
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Konkurranse er bra for alle. Men det kommer an på hvilket grunnlag man konkurrerer, og hvorfor noen klarer å tilby latterlig lave billettpriser. TD er inne på noe, men vi får vente og se til vi vet mer om betingelsene. Ser for meg at dette blir kjøp-deg-jobb på turboprop, kanksje med litt linetraining, og så er det 6 måneders kontrakter a la Skyways. Navnet har de halvveis rappa fra de andre som driver liknende, så det er ikke den store overraskelsen. Tipper kabinen blir det samme der også, dvs "lærlinger". Men så lenge ingen er kritiske til å stille spørsmålene så fortsetter dette.

Sparebanken Nord må ha bomma grovt med kalkulatoren sin hvis de tror at et flyselskap er tingen å investere i. I oppgangstider, tja kan hende, men i krisetider...

Bildet er av en ATR-72. Skal bli interessant å se denne prøve en takeoff ut ifra SKG med direkterute til OSL. Nok engang er det noen som kanskje ikke har bestått en performance exam... Og isingsforhold med ATR...? Skeptisk.

Alt skal visst settes bort til eksterne leverandører, dvs de har nada ansvar selv. Snag på Finnmarka? Da står man der uten infrastrukturen på plass. Eller kanskje man har med seg et par teknikere og noe reservedeler når man er ute på tur?

Helt ærlig så virker dette som en som har en rik onkel i en bankledelse og at begge er forbanna på WF av en eller annen grunn. Så har de sett litt på hvordan lowcost operatørene delvis gjør ting og prøvd å herme dette og oversette det til kortbane. Men for all del, vi får vente og se hva som blir realiteten. Det blir iallefall noen ledige stillinger hvis de får det til...
Guttn is offline