PPRuNe Forums - View Single Post - Norwegian nå og fremover?
View Single Post
Old 14th Feb 2010, 07:19
  #64 (permalink)  
Crossunder

Aviator
 
Join Date: May 2001
Location: Norveg
Posts: 483
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
PAFB; savner et veteranbord på crewrommene ja!

Regner med det vil blir wet lease av A332(?) i børjan, og deretter innfasing av egne crew. Det ville vært det fornuftige. Se hvordan det går først, og deretter gradvis ta over sjøl. Men man vet jo aldri hvordan dette vil gjennomføres. Vi har noen med erfaring fra Luftbussen i bolaget (TRI-er også), men tviler litt på om de blir spurt om assistanse. De har en wheel-invention-group (WIG) som samles til møte på FBU hver gang noe nytt skal planlegges. Der starter de med blanke ark, en kube og en vinkelhake. De gutta der gjør aldri noe hvis de ikke har funnet på det sjøl, eller har aksjer i prosjektet
Mistenker det nok ikke blir direct entry før alle xx med mest ansiennitet har sikret seg left-seat-jobben - ellers ville de jo mistet kontrollen og måttet si fra seg "status"
Dagens kollektivavtale tror jeg ikke vil gjelde for et datterselskap(?). Budsjettene og operasjonen må skilles for ikke å tappe moderselskapet for penger - hvilket kan skje jæskla fort med en LH-operasjon. Skulle ikke forundre meg om The Good-ole' Boys får en spesialdeal der de blir sjekket ut, blir TRIer, og begynner å ta inn folk som betaler egen A330-rating... Håper foreningen får laget noe fornuftig her når årets forhandlinger setter i gang!

Det viktigste blir nok å komme i gang før eller samtidig med FeelAir, og få parkert dem i startgropa.

Last edited by Crossunder; 14th Feb 2010 at 10:43.
Crossunder is offline