PPRuNe Forums - View Single Post - How is working for Lion Air?
View Single Post
Old 10th Nov 2008, 23:29
  #5 (permalink)  
SiNGH08
 
Join Date: Sep 2008
Location: sub-Continent
Posts: 20
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Question ???

This is from the website you refer to. Can you explain how you find some information in english?

Het Aircrew Training Center selecteert gemotiveerde piloten en gaat verder dan een standaard vliegopleiding. Bovenop het JAA CPL Frozen ATPL krijg je bij het ATC de mogelijkheid om de opleiding af te ronden met minimaal 500 Boeing 737 of Airbus 320 vlieguren. Met ruim 20 jaar airline ervaring in Nederland en de USA kan het ATC inspelen op de aanname eisen van de airlines wereldwijd. Ons Professional Program gevolgd door het Heavy Jet Program garandeert je ruim 1.000 vlieguren.

Nieuw is het Accelerated Program waarbij de leerling vlieger na de opleiding in de USA gelijk op assesment gaat bij een Airline in Europa of wereldwijd. Na het succesvol doorlopen van de selectie en het behalen van de benodigde type rating gaat de vlieger gelijk aan de slag als First Officer.

Onze filosofie is dat motivatie en doorzettingsvermogen de belangrijkste eigenschappen zijn van een piloot in wording. Daarbij moet een aankomende leerling verder willen kijken dan alleen maar Nederland en de KLM. Vanwege onze eigen ervaring in de luchtvaart weet het Aircrew Training Center de voordelen te combineren van het FAA en JAA systeem. Het ATC is een goede opstap naar een succesvolle carrière als verkeersvlieger.
SiNGH08 is offline