PPRuNe Forums - View Single Post - Sterling (merged)
View Single Post
Old 29th Oct 2008, 15:48
  #29 (permalink)  
fhegner
 
Join Date: Aug 2008
Location: LegoLand
Age: 70
Posts: 60
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Stirling

Fra dr.dk:

Selskaber i kø for at hjælpe Sterlingkunder

29. okt. 2008 15.49 Penge Opdat.: 29. okt. 2008 16.17Det vælter ind med velmenende tilbud til strandede Sterlingkunder, der ellers stod til at være overladt til egen skæbne i udlandet.
Flyselskabet SAS udvider nu tilbuddet om hjælp til Sterlingkunder til også at gælde for de ruter mellem Spanien og Skandinavien, som selskabet Spanair dækker.

Skatter og afgifter

Også flyselskabet easyJet tilbyder at hjælpe Sterlingkunder på Sterlings ruter mellem København og Milano, London og Berlin. Her kræver de dog, at man betaler de ca. 330 kroner, det koster i skatter og afgifter og bagagetransport.
Rejsearrangøren MyTravel tilbyder egne kunder, der normalt ikke ville kunne få penge refunderet, fordi de kun har købt en flybillet, at de kan komme hjem fra udlandet med et af selskabets andre flyselskaber.
Tilbuddet gælder også for kunder, der endnu ikke er rejst ud, og som derfor under normale omstændigheder ville have mistet deres penge.

Også hjem med skib

Men det er ikke kun flyselskaber, der står i kø for at hjælpe. Også DFDS Seaways tilbyder, at danskere med flybillet til Sterling, kan tage færgen hjem fra Harwich eller Oslo.
Tilbuddet træder i kraft med øjeblikkelig varsel og løber frem til 6. november. Det gælder også for Nordmænd og Englændere med billet den modsatte vej.
Flere forsikringsselskaber har også taget spenderebukserne på. Således vil Codan sørge for, at deres kunder kan komme hjem. Det samme vil rejseforsikringsselskabet IHI, der også sørger for overnatning, hvis det bliver nødvendigt.
fhegner is offline