PPRuNe Forums - View Single Post - chopper anyone?
Thread: chopper anyone?
View Single Post
Old 22nd Sep 2001, 23:15
  #17 (permalink)  
tigerpic
 
Join Date: May 2001
Location: down under
Posts: 123
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Post

det beste ville vært om du hadde hatt muligheten til å ta bilen og kjøre rundt til de forskjellige selskapene. det er bedre med bakkeoperasjoner for å få jobben gjort, enn å bombardere faksen til de forskjellige firmaene. jeg er også sikker på at noen fakser har en innebygget trashcan for ridiculums (les: cv).

jeg kjenner litt til grønlandsflyg og air alpha. sistnevnte har tre bell 222 tror jeg. fikk aldri noe svar fra de, men grønlandsflyg har sendt meg akkurat det samme svaret som du har fått. noen ganger har det tatt mange måneder før svaret har kommet, men det har i alle fall kommet.

en ting er sikkert, kjære venn! ikke reis til helsingborg og spander en KVART MILLION kroner for å ta i-utdannelsen. om du så absolutt vil ha et ir-h, så vent til den norske skolens ir-del i så fall blir jar-godkjent. hvorfor? fordi med 250.000 kroner så kan du reise til USA, ta alt av sertifikater og få jobb med en gang!!!! dessuten, å fly en longranger til 12.000 kr/timen er latterlig for de samme pengene kan du nesten få agusta 109-tid i usa. konklusjon: det er helikopterselskapene selv som skal betale pilotenes ir-trening. vi har tross alt betalt allerede 400.000 for en utdannelse i skandinavia. å legge til nye 250.000 for at de skal være villig til å se på papirene, er noe jeg ser på med avsky!!!

vel, nå reiser jeg på en liten tur til los angeles. kanskje det finnes noen som vil ansette en norsk helikopterflyger, selv etter all galskapen i usa? jeg er faktisk glad i disse tider for at jeg er blond, har blå øyne og er høy.
tigerpic is offline