PPRuNe Forums - View Single Post - Vinkkejä Finnairin lentäjähakuun?
View Single Post
Old 7th Mar 2001, 00:02
  #4 (permalink)  
Levente
Guest
 
Posts: n/a
Post

Kiitti vinkeistä! Itse asiassa mulle tuli samanlaisia ajatuksia mieleen, mensan palikkatestikirjakin on lainalistalla sitten joskus.

Eniten arvelluttaa lähinnä class 1 medicalin saaminen, mulla on kuitenkin koko ajan tunne että jostain "silmälihasten liian suuresta epätasapainosta" ne raakaa mut pois listasta. Sellaisenkin jutun olen kuulluut että eräs hakija joka oli harrastanut ammuntaa ei läpäissyt lääkärintarkastusta koska sen silmät muka reagoi liian nopeasti, ikään kuin ennakoi liikkeen. Hohhoijaa. Onko se lääkärintarkastus tosiaan tuollaista pilkunn***imista?

Heh, reilu viikko sitten kun lensin Berliiniin kävin tapani mukaan kiusaamassa lentäjiä. Kapteeni sanoi että "jämäkkä kädenpuristus ja tiukka silmiin katsominen" vie pitkälle! Hah hah! Saa nähdä.

On muuten järjetön juttu miten halpa Finnairin koulutus on. Zero time to CPL ei maksa kuin 50,000 markkaa.. valtion ja Finnairin avustuksella. Kun miettii kuinka paljon joutuis muualla maksamaan, ei niihin muihin mestoihin kovin paljon tee mieli.

Luuletteko että lukion lyhyen matiikan seiskalla on turha pyrkiä? Mulla on kyllä aikomus suorittaa matiikan kursseja osoittaakseni etten mä mikään tyhmä jätkä ole, sekä tietenkin motivaation merkkinä.

Kiitti,
Levente