PPRuNe Forums - View Single Post - Ulven kommer, ulven kommer eller.............
Old 20th Nov 2001, 09:55
  #3 (permalink)  
TheDrop
SpaceRanger
 
Join Date: May 1999
Location: Samsonite
Posts: 213
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Post

OK, lidt off topic, men nu i taler om at spare:

Hvis SAS vil sælge nogle flere biletter, kunne de jo fremskynde "economy flex" løsningen.

Nej, det er ikke engang nok.

Det burde være muligt at købe en envejs økonomi billet ( i god tid, selvfølgelig), og så at man kan ændre den (måske op til 24 timer før? Mod gebyr, og subject to availability på en anden flyvning).

IATA selskaberne brokker sig over alle de der onde no show passengers - det tror da faen, når man ikke kan købe en economy one way, og en return economy er billigere end en one way business, hvem gider så afbestille hjemrejsen - når man nu har betalt for den ?

Hvis jeg et halvt år i forvejen ved at jeg vil rejse fra København til Stockholm, kun en vej, skal jeg stadig betale for en normal economy return. Og hvis jeg ikke får brug for biletten, kan jeg lave en papirflyver af den eller tørre r*v i den !

Sig til Jeres firma, hvis de vil have lidt flere og gladere "fritidskunder", at de skal spørge dem om hvad de er utilfredse med.

Ja, de er så mange økonomer, hvorfor skulle jeg være klogere end dem ? Det er jeg ikke det er bare sådan man som pax kan føle når man ikke har et firma til at betale sine biletter for sig.

Var der konkurrence på de Skandinaviske ruter med en low fare airline, ville jeg vælge dem over SAS, helt klart ! Prøv at læse EasyJets billetbetingelser - biletterne er billige, til gengæld kan du købe både one-way og return, og du kan booke dem om mod et mindre gebyr.

1) Pax er trætte af de restriktive biletter

2) SAS er trætte af no shows (siger de selv)

3) SAS vil have højere belægning (skulle man tro?)

Så gør dog noget ved det !

Og drop så alt det med småt - f.eks. kan man bruge bonuspoint på et hotelophold - ja, fint nok, men den dag du ringer for at booke et hotel får du oplyst "kun i forbindelse med en flyrejse" - hvad så, kan jeg så få en billet fra Roskilde til København?

Point for at blive sølv/guld - det er inden for et år, og det er ikke hvilket som helst år, det skal være fra din startdato år et år frem. Hvorfor er det liiiige SAS Øvrobonus har vundet priser ?

Hvornår smider SAS arrogancen og tilbyder nogle biletter så almindelige mennesker også får lyst til at rejse med fly ?

[ 20 November 2001: Message edited by: TheDrop ]
TheDrop is offline