PPRuNe Forums - View Single Post - Ulven kommer, ulven kommer eller.............
Old 20th Nov 2001, 01:21
  #2 (permalink)  
Payscale
 
Join Date: Jul 2001
Location: Gulf playing Golf
Posts: 1,141
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Post

Hørt, hørt Ramrise!

VI skal spare. Om det hersker der ingen tvivl, men det VI skal dække hele firmaet. Skal jeg arbejde mere, som jeg gerne gør, så skal vi alle sammen producere mere. Skal jeg sige farvel til nye kolleger med 500.000 i gæld, en nyfødt og nykredit på nakken, så forventer jeg det sammen i Frø'vik. Skal vi ud i pressen og fortælle hvormange piloter og CA'er vi fyrer, så skal vi også fortælle hvormange Beancounters vi fyrer. Er der nogen der har hørt hvormange økonomer der må rejse...? ekko, ekko! At fyre piloter er ligesom et mere effektfuldt signal at sende ud.

OK, here it comes...med risiki for at blive endnu mere upopulær

En af grundene til at firmaer som Ryanair, Southwest og Easyjet har klaret skærene bedre end de tidligere statsfirmaer er vel at de ser tingene i rette perspektiv. Vil vi flyve skal vi ha piloter, CA er og mekanikere. De andre opgaver kan vi trimme til et minimum. Passagenen ville aldrig vide at der var en økonom mindre, men mangler styrmanden eller CA2 så står flyet på jorden.

Lad os se bort fra milimeter demokratiet og ikke trimme i procent, ligeligt fordelt på alle erhvervsgrupper, men der hvor det er nødvendigt! En umulig opgave i et firma med 38 fagforbund?
....good bye SAS, istedet for good buy (A340) SAS? Time will tell
Payscale is offline