PPRuNe Forums - View Single Post - Opptaksprøver, Widerøe.
View Single Post
Old 27th Aug 2007, 12:49
  #4 (permalink)  
Crossunder

Aviator
 
Join Date: May 2001
Location: Norveg
Posts: 483
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Ansette og ansette; de skal vel først ta inn de drøyt 100-120 på LOA. Hører gjennom grapevine at SAS har bestilt ca. like mange plasser (rundt 100) på GECAT Flight Academy til neste år, så kan man jo "do the maths" selv...
B-rykter fra en TRI, men dette er jo et rykteforum.
WF vil nok miste så godt som alle ex-SK hvis de tar inn igjen de oppsagte. Selv uten at SAS ansetter har WF mistet ca 12 piloter hittil i år (DY, CX, Sundt, BLX), og regner med å miste en god del fler, så for den som vil fly turboprop og pendle til Nord-Norge, er det på tide å søke Widerøe!
Hva angår opptaksprøvene er de som opptaksprøver flest. Enkle hvis du får ja, og "urettferdige, unødvendige og dumme" hvis du får nei.
Do: vær ærlig, og forbered deg på de spørsmålene du VET du vil få. "hvorfor WF, pos/neg sider ved deg selv" etc etc etc. Ellers kan man sannsynligvis ikke forberede seg i særlig grad på IQ-tester, romoppfatning, logisk tenking etc. Kle deg pent, smil og vær deg selv. Hvis du passer inn får du ja, hvis ikke er det til det beste både for deg selv og WF.
Don't: Ikke ljug. Ikke prøv å jukse; Brovold ser deg og pisker deg på pungen.
Lykke til.
Crossunder is offline