View Full Version : Flyer Forum down?


Shaggy Sheep Driver
6th Feb 2012, 09:11
I get an error message when I try to access it. Is it just me or is it down?



shortstripper
6th Feb 2012, 09:18
Same here ... Must be down.

Fokkerwokker
6th Feb 2012, 09:41
Ditto - can confirm

peterh337
6th Feb 2012, 09:44
Probably been hacked (again).

AnglianAV8R
6th Feb 2012, 12:17
Normal service resumed :-))

david viewing
5th Feb 2013, 12:56
Funny Fing it's off again almost a year to the day.

Skylark58
5th Feb 2013, 13:32
Down again at 1432hrs

rob_k31
5th Feb 2013, 14:39
Seems ok if you access FLYER Forums • Index page (http://forums.flyer.co.uk)

If you go to www.flyer.co.uk (http://www.flyer.co.uk) then you get the web server error

phiggsbroadband
5th Feb 2013, 15:35
Hi, it looks even worse than Pilotweb....

Shaggy Sheep Driver
5th Feb 2013, 15:58
Had me worried for a mo... a thread started by me that I don't recall starting as I havn't been on that site for many months and don't intend to return while one or two deeply unpleasant 'characters' remain.

Then I saw it was 2012 not 2013. Phew!

Bob Upanddown
5th Feb 2013, 16:38
while one or two deeply unpleasant 'characters' remain.

(Reverting to the attitude of a 5 year old as I near 65)

Oh, go on, name names. Maybe a little clue?

Sir George Cayley
5th Feb 2013, 18:34
Still down at 19.30

SGC

Cusco
6th Feb 2013, 07:59
I see the innocuous thread relating to the Flyer Forum's current disappearance has been PPRuNed, while the thread relating to another aviation magazine continues to run.
Does anybody get 'Fedora Core Test Page' when trying to log in to Flyer Forum?

Or have I got a bug?

Cusco

dublinpilot
6th Feb 2013, 11:16
It logs in fine for me a the moment.

david viewing
6th Feb 2013, 12:06
Not for me. Same as cusco. A DNS thing apparently.

Saab Dastard
6th Feb 2013, 12:40
Cusco

The thread on Pilot magazine is actually discussing it, not simply asking "is it up?"

SD

Sir George Cayley
20th Apr 2013, 16:40
Tried a number of times today with no success. Anyone else having trouble or is it me?

SGC

welkyboy
20th Apr 2013, 16:45
Likewise no joy.

foxmoth
20th Apr 2013, 16:53
Got on this morning but not working now.

flyingpony
20th Apr 2013, 16:53
It's been intermittent for me, when it does work I can't get past the first page..

foxmoth
20th Apr 2013, 17:29
Seems to be back ok now

Echo Romeo
20th Apr 2013, 17:48
Happens quite frequently to me.

Skylark58
4th May 2014, 08:56
Is anyone else finding the other forum has been down for a couple of days?

PPRuNe Towers
4th May 2014, 09:03
Looking fine with posts running

Rob