Go Back  PPRuNe Forums > PPRuNe Worldwide > Middle East
Reload this Page >

Anyone else having trouble accessing Prune?

Middle East Many expats still flying in Knoteetingham. Regional issues can be discussed here.

Anyone else having trouble accessing Prune?

Old 7th Mar 2011, 08:06
  #1 (permalink)  
Thread Starter
 
Join Date: Aug 1998
Location: Blandings
Posts: 697
Anyone else having trouble accessing Prune?

I am using a Mac and only about half the forums are accessible, the others and the Private Messages all produce "Network Error (tcp_error)" on the screen. There seems to be no common feature between those forums that work and those that don't - it appears to be totally random.
Dropp the Pilot is offline  
Old 7th Mar 2011, 09:01
  #2 (permalink)  
 
Join Date: Jul 2003
Location: DontBai
Posts: 240
Same here. Using Windows 7, using the VPN solves my probs
Instant Hooligan is offline  
Old 7th Mar 2011, 09:18
  #3 (permalink)  
 
Join Date: Oct 1999
Location: In the oil wealth of sand dunes
Posts: 293
i have the same problem with Macbook and Firefox, but all problems fixed when VPN is on.
planecrazi is offline  
Old 7th Mar 2011, 11:52
  #4 (permalink)  
 
Join Date: Sep 1999
Location: ME
Posts: 5,441
When I was in Dubai, i had problems accessing Rumors and News, Jetblast, the Middle East forum and Private Messages.... the rest worked

Guess that it's a local restriction.

Mutt
mutt is offline  
Old 7th Mar 2011, 12:18
  #5 (permalink)  
 
Join Date: Jul 2000
Location: Dubai - sand land.
Age: 51
Posts: 2,630
No problem without VPN on my deaktop!!! All coming through strength 5
White Knight is offline  
Old 8th Mar 2011, 07:27
  #6 (permalink)  
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sussex UK
Posts: 371
From Dubai & Abu Dhabi no problems with individual forums but sometimes a general failure. No pattern that I can discern. Usually connecting via a VPN. Windows XP and Mozilla Firefox. I don't think it's a UAE filtering issue - - - but what do I know.
Dubaian is offline  
Old 8th Mar 2011, 16:08
  #7 (permalink)  
 
Join Date: Oct 2010
Location: In the back of a bus
Posts: 986
Have noticed same for a few weeks now. Not limited to the ME forum. Sometimes only one or two forums, sometimes the whole lot are inaccessible with the usual failure message. I don't use a VPN and have had issues both in & out of the UAE. Maybe the servers are just getting a little overloaded.
givemewings is offline  
Old 8th Mar 2011, 16:17
  #8 (permalink)  
 
Join Date: Feb 2001
Location: In transit
Age: 67
Posts: 3,058
I'm having an odd problem. Am in the ME. From my hotel's WiFi network I can access PPRuNe without any problem (just slow, like everything else). When I try to access it on my office WiFi, using the same laptop, I get a message saying : "Error message ..... resource moved to here", and the here is a link, and when I click on the link it just sits for about 5 minutes and then says : "Page failed to load". Anything else I want to access is fine, except of course the usual state-blocked websites.
Capetonian is offline  
Old 8th Mar 2011, 16:31
  #9 (permalink)  
 
Join Date: Jul 2004
Location: Portacabin
Age: 50
Posts: 97
Online with Etisalat I do have problems but none when using my VPN.
Severely Jetlagged is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.