PDA

View Full Version : Configuring RANT 2000


Crosswind Limits
8th May 2002, 16:50
Can anyone please tell me how to configure RANT 2000 to use a DI and an RBI? Currently doing my CPL and want to practice ADF tracking without an RMI.

Any help much appreciated.

The Boy Lard
8th May 2002, 17:10
Sounds like a question for the Techlog forum or maybe Questions forum?

Cheers

TBL:D

Stan Evil
8th May 2002, 21:23
RANT comes with a file called 'basic.fit' which has the config you want. Load it from the Nav Fits menu. Whenever I've had a problem I've called or e-mailed Oddsoft and they've fixed it straight away.