Log in

View Full Version : SAS fjerner gardinet den 1. juni


Justforkix
23rd Mar 2002, 11:20
Fra 1. juni afskaffer SAS sit nuværende business class koncept på indenrigsruterne og det skandinaviske rutenet. Det fortalte SAS-ledelsen på et pressemøde i Stockholm her til formiddag.. .Selskabet indfører i stedet et ensartet koncept under navnet ”Scandinavian Direct” og sænker sine business class priser med op til 30%. . .Prissænkningen kommer samtidig med introduktionen af fire nye typer endagsbilletter på det skandinaviske rutenet. De fire nye billettyper kan bookes fra 7. maj til rejser fra 1. juni. Endagsbilletterne sælges under navnet ”Daily” kan købes i varianter fra fuld fleksibilitet til syv dages forudbestilling, og for den billigste billet opnås besparelser på en tredjedel af den normale billetpris.

Payscale
23rd Mar 2002, 16:30
...at fjerne gardinet er vel at foretraekke, fremfor at hive taeppet vaek under firmaet... <img border="0" title="" alt="[Roll Eyes]" src="rolleyes.gif" /> Men det kraever meget mere end det for at faa SAS paa ret koel igen. At sende folk paa nedsat arbejdstid betyder vel bare at naar det igen gaar godt har man ikke kunnet trimme selskabet. . .Seneste rygte er at nogen af de nye A321 skal til Spanair - hoert fra en SAS instruktoer hos Airbus. Nogen der kan noget mere?

Scando
23rd Mar 2002, 18:04
Jeg var ikke klar over at vi har noe business class konsept på innenriksrutene. Intrascand, der fjernes gardinet.. .321 har vært utsatt for rykter lenge nå, men de "in the know" benekter det hele. Uten at det behøver å bety så mye.