PDA

View Full Version : Eurobonus


Tweet Driver
9th Nov 2001, 17:35
Ja nå forteller Norske myndigheter at de vil fjerne muligheten til å opptjene bonuspoeng på Norsk innenriks fra 1. Apr 2002.

Med ankefrist til 30. Nov ser det ut til at en decision mht av et evt kjøp av Braathens kommer til å ta veeeldig lang tid.(må være demotiverende for ansatte i BRA og SAS)

Er vi (SAS/ Braathens) så dårlig likt at hvem som helst er bedre ?
Har noen noe positivt å si om service på Amerikansk inneriks ? Og er det slik Norske passasjerer vil ha det i fremtiden ?

TowerDog
9th Nov 2001, 18:12
"Noe positivt å si om Amerikanske innenriksruter?"

Tja, før 911 var det konstant fulle fly og selskpane tjente penger, kjøpte nye fly og ansatte piloter. Som også tjente bra med penger og rykket fort opp på lista.

Bakdelen var vel at det var fulle fly og trangt med plass for cabinbagasje og ikke noe særlig med matservering bak skilleveggen til første klasse.

Fra mitt og andre flygere's synspunkt oppveiet fordelene det negative.

Etter 911 er bildet et helt annet, men dette varer forhåpentligvis ikke evig.
(Vi må se å få utryddet en viss gruppe av folk først: Og / eller innføre tvungen abort med tilbakevirkende kraft på terrorister.)

Flathatter
9th Nov 2001, 18:44
T-dog, don´t take the bait. You know that service in Scandiland is non-existent, despite their claims to the contrary. And their idea of airline service is being served 50g of boiled fish and a free newspaper on every flight.

Tweet Driver
9th Nov 2001, 20:03
Ptroooo ! Gentlemen, hold your horses and uncock those guns.
Dette var ikke ment som et angrep på Amerikanske selskap.

[ 10 November 2001: Message edited by: Tweet Driver ]