PDA

View Full Version : Rejser vi fra skatten eller ?


Scandinavian
19th Dec 2000, 21:48
Igennem længere tid har der været forskellige indlæg på SAF omkring det at rejse fra sit "sikre" job i SAS, Maersk etc.
Ved at nærlæse et par af de indlæg der har været her på vores nye forum, ser det ud til, at flere og flere vælger at forlade skandinavien for bedre lønnede job i udlandet.

Specielt Ryanair, hvor lønnen ligger på omkring 1,3 mill (den nye overenskomst); CX, Dragon og KAL er steder, som Skandinaver føler sig draget imod.

Flytter piloter på grund af skat, eller ?
Har netop hørt, at mere end 60 SAS ansatte bor fast i Nice. CPH-NCE-CPH ruten har ændret sig fra at være en avanceret ruteflyvning til at være en avanceret form for crewtransport.



[This message has been edited by Scandinavian (edited 19 December 2000).]

Danish Pilot
19th Dec 2000, 23:07
Hej Scandinavian.

Jeg er helt sikker på at jeg ikke bor i Danmark i fremtiden, simpelthen pga skatten og generelt det dyre samfund vi har. Jeg flytter til Tyskland her til marts/maj, og der har jeg i sinde at blive. Generelt er jeg ved at få nok at samfundet (læs: socialdemokrati) herhjemme, hvor stort set alle de ting jeg værdsætter er dyre. Jeg forventer dog ikke at have særligt mange flere penge mellem hænderne når jeg flytter derned, men jeg kan da få større indflydelse på hvad de kommer til at gå til. Jeg må også indrømme at jeg har svært ved at se det hele ændre sig bare fordi vi for en borgelig regering.

Egentlig er det småting, men aligevel sådan noget som irritere mig, fx: dårlig vedligeholdelse af vejnet, på trods af at vi betaler så hele DK's areal kunne asfalteres 2 gange, offentlig transport forfordelt alene af den grund at det er så dårligt at det ikke ville kunne klare sig i privat regi på trods af at man betaler en af de højeste priser i verdenen, man kan trække silicone patter fra i skat men jeg kan ikke engang trække min årlige helbredsundersøgelse fra, offentlig burekrati og lang sagsbehandling, p-automater hvor man anvender mønter i steddet for credit/benzin- kort ligsom i Sverige, langsom og dyrt internet når man tænker på at fx Japan, og USA der er lokal opkald gratis = hurtig internet gratis.

Ja, jeg kunne blive ved og nogle af de ting jeg nævner er småting, men aligevel pisse iriterende. Velfærdssamfund, HA, så kunne man jo spørge sig selv hvorfor der kan fungere i andre lande.

I'm out of here.....


[This message has been edited by Danish Pilot (edited 19 December 2000).]

Baby 8-4
21st Dec 2000, 04:19
Danish Pilot

Jeg er til dels enig med, men heller ikke helt.
Selv "skrider" jeg nok også når jeg er færdig, min kæreste er brasilianer og er med på at komme ud og se noget i stedet for. Jeg overvejer meget kraftigt VARIG for tiden, og det bliver ikke noget problem. Vi skal giftes i Brasilien til juli, så jeg bliver brasiliansk statsboger.

Mht. skatten http://www.pprune.org/ubb/NonCGI/frown.gif , tja så er det også hovedårsagen til at jeg smutter. Vi er fra en af de få uddannelser i DK som man selv betaler (på trods af det virker velfærdsstaten godt nok), og så vil de stadig have 70% af min løn, efter min gæld på kr. 500.000 er betalt... NIXEN BIXEN, så kan de: "Suck on chocolate salty balls"

Men på mange andre områder fungerer vores velfærdsstat godt. De problemer der er oppe i nyhederne er pebernødder i forhold til andre lande. Dem er DK et smørhul i forhold til. Problemet er bare, at vi velfærdsstaten har taget overtaget. For mange udnytter systemet, er det skal dem der tjener godt, betale for... Her stopper festen http://www.pprune.org/ubb/NonCGI/eek.gif
Efterhånden er vi blevet mere kommunistiske end Rusland = de har ikke pengene til det mere, det har vi!!!

Bare min mening...

Baby

Danish Pilot
21st Dec 2000, 19:14
Baby 8-4: Tillykke med bryllurp'et, og good luck nede i solskinet. Varig kunne jeg også forestille mig være et fedt sted.

Så skriver du at på mange områder fungere vores "velfærdssamfund" godt. Nu har jeg altså også set lidt på hvad omverdenen har at byde på, og det er, hvis ikke samme niveau, så bedre (selvfølig ikke alle stedder). Foreskellen er bare at i andre lande kan man ikke udnytte systemet som man kan herhejmme, og så lukker kassen i, og har man ikke funde noget arbejde, tja bare tuff luck. Og der er det jeg mener, at alle kan sgu finde ud af bruge en skovl, eller ligende og så er det altså bare at komme igang. Gør man ikke det så ender man på gaden, og (hårde ord) det er jeg egentlig kold overfor, velvidende at det også kunne være mig det kunne ske for. Så derfor må jeg jo sørge for at skabe mig et socialt sikkerhedsnet.

I DK er det efterhånden sådan at dem der ikke har bruge for hjælp, for hjælp og dem som i virkeligheden burde hjælpes, kan ikke få noget. Tag nu fx, ham der skulle have ordnet noget kræftknude. Det ville man ikke betale for i DK, men i Sverige blev han opereret da man var mere "openminded" over for behandlingsmetoder. Sørme om jeg ikke lige læser i avisen at en ung dame på 24 år har mere eller mindre mistet benet, fordi hospitalet mente at det bare var akut hold i ryggen, på trods af at hendes egen læge havde ordineret en ambulance da han kunne se at det var en blodprop i benet. Havde det været i USA eller UK eller ligende havde hun kunne sagsøge hospitalet i hovde og r**. Her sker der bare det at hun fik en "nåe ja vi kvajede os, sorry.......Næste" behandling :mad: :mad:

I´m out of here....

Flare armed
22nd Dec 2000, 01:59
Lad os få et proportionalt skattesystem med 35% i skat, og væk med alle fradrag. Det giver samme personskatte provenu til Staten og guleroden er pludselig synlig !!!
Systemet har fungeret godt på Grønland i over 20 år.
Jeg er led og ked af de 70% og overvejer også at smutte i Ryanair eller et af de andre attraktrive selskaber..... mulighederne har aldrig været større globalt set.

God jul, Flare Armed

Baby 8-4
22nd Dec 2000, 05:03
Rigtigt nok DP, det er så sandt som det er sagt. Nok mener jeg stadig, at velfærdsstaten fungerer (og det er ikke - jeg gentager - IKKE fordi jeg mener det samme som Polle), men som du selv siger, der er smuthuller overalt. Og det er dem mennesker udnytter.

Et er mine kardinalpunkter er fagbevægelsen. De er roden til ALT ondt. Bevares de har gjort et godt stykke arbejde, men de burde være en saga blot. De er et levn fra fortiden der i overgangen til informationssamfundet burde ofres. Nu ved jeg godt, at det måske støder nogle der har haft brug for dem - den chance tager jeg. De største sager de har er om: sexchikane, 6 ugers ferie, dårlige kantineforhold etc... De skulle skamme sig selv :mad: Det er dem der har gjort det muligt for folk, ikke at behøves og stå op og morgnen og gå på arbejde... -det kan slet ikke betale sig. Please, hvad er det for en verden??

Hånden på hjertet: jeg mente at være liberalist, men i Brasilien, vel nok et af de mest liberalistiske lande i verden (de ser USA som socialister), der ser man ulemperne. Omvendt man ser også folk være glade for at have et job til kr 1000/mdr. I DK får du INGEN til at arbejde for under 13.000. Well, det er billigere dernede - men ikke så meget.

Men nok om det, nu har jeg hidset mig selv så meget op, at jeg rev til påtænkte julekort til Ole Stavad i stykker... http://www.pprune.org/ubb/NonCGI/eek.gif

Merry X-mas

------------------
Baby 8-4 cleared for t/o

Danish Pilot
22nd Dec 2000, 16:47
Flare armed: Forstår dig fuldstændigt, jo flere der rejser desto mere bliver det synligt for Christians Borg at der er et problem.

I'm out of here.....

TowerDog
24th Dec 2000, 06:24
Ja, jeg reiste fra skatten for mange år siden:
Kjørte drosje i Trondhjem for å spare til flyskole i USA. Betalte 41% skatt for å kjøre fulle trøndere hjem mitt på natta.

Har bodd i USA og andre land i snart 20 år og savner ikke hverken skatten eller snøen.

Betaler rundt 33% skatt i USA hvis inntekten er over 100,000 Dollar.
Noe under 30% prosent hvis ikke.
Også mange skattefradag for flygere her: Alle telefoner, PC, TV, (Som flyger må man jo se på værmelding på TV før man drar ut og flyr :))
Også fradrag for diet: Hvis selskapet betaler $50.00 per dag i diet på overnatting i "dyre"
byer som Paris eller Tokyo, da kan jeg bruke satsene for statsansatte amerikanere, some gjerne er 3 ganger mere og trekke fra forskjellen, det blir da gjerne $8,000.00 mere i fratrekk per år.
Også mange andre smuthull hvis man ansetter god revisor.


------------------
Men, this is no drill...

circut breaker
25th Dec 2000, 05:16
> tower dog> Det lyder næsten for godt til at være sandt. Ja men kommunisme er faktisk også forbudt i US men trives fremragende i DK. vi har netop haft minister rokade i DK for 130 gang mens socialisterne har siddet på taburetten og landets siddende økonomiminister Marianne hjelved ( skolelærer fra det radikale venstre) udtalte at nu skulle vi :yde og hjælpe og ikke kun i DK eller EU men hele verden. Ja for vi skal være så gode så gode udadtil så skidt med at vi røvrender vort eget folk http://www.pprune.org/ubb/NonCGI/eek.gif
> Flare armed> Jeg håber virkeligt ikke at du damper af men jeg kan sgu godt forstå dig
CB.

TowerDog
25th Dec 2000, 07:06
Circuit Breaker:

Ja det er for godt til å være sant.
Det er mange negative aspekter med å bo og å arbeide i USA.

En av de er vel at folk ikke har respekt for hverandre. Det er mange forskjeller på å bo i Europa generelt og Skandinavia spesielt, hvor det er en "Hyggeligere" atmosfære i det gamle landet.
Her er det mye av "dog eat dog".

Det er viktigere å lage reklame som selger produkter man ikke trenger, enn at folk skulle heller ha spart pengene for noe bedre senere.

Med andre ord, man blir etter en stund lei av alt stresset i USA. Godt å dra på ferie til Norge da ja. Slappe av litt.

Men, man er jo hore (Meg :)) og vil tilbake til gode lønninger, godt vær og billige hus og biler.

Personlig er jeg dog noe utbrent og slutter nå å fly og drar heller på evig seiltur til Karribbien og jobber litt her og der når det måtte trenges. Regner med 11 måneders ferie og 1 måned jobbing.
Seilbåten er nedbetalt, ingen unger og kjerringen vil ha skilsmisse.

Slutter jobben min i American Airlines.
Folk tror jeg er hakke tullet.
Er vel det også. :) :) :)

PS. Trenger crew for turen nedover midt i Januar. Noen som vil være med på kort varsel:
Florida til Jomfruøene?


------------------
Men, this is no drill...

Tor
25th Dec 2000, 09:16
Lyder fristende!

TowerDog
25th Dec 2000, 09:56
Tor:

Lyder fristende?

Min e-post er: [email protected]

Hard work, low pay, but sun and fun :) :)

circut breaker
25th Dec 2000, 14:55
> Towerdog> Det lyder fristende.... Jeg har dog kun 3 ugers sommer ferie og Sjovt nok skal kæresten og jeg besøge en kammerat fra DK som bor i Fort Lauderdale og som lige er startet som copilot hos American Eagle på ATR 42.
Hvad type flyver du. ?
Og god jul fra Scandinavien

C.B.

TowerDog
25th Dec 2000, 19:56
Circuit Breaker:

For Tower Air jeg var venstre sete B-747-200.
For American jeg er på kurs for B-727, bak sete.

Gi lyd hvis du kommer til Ft. Lauderdale, mange Nordiske typer her: 20 Nordmenn, 1 Svenske, 1 Finne og sikkert mange andre jeg ikke vet om.



------------------
Men, this is no drill...

TowerDog
25th Dec 2000, 21:55
Og jeg glemte å si at min nabo her er Dansk,
skipper på B-767 for American.

Som sagt sikkert mange andre Scandinaviere her i Syd Florida som jeg ikke kjenner.
Pussig nok jobber en hel haug for American:
20+
De liker visst oss "Square Heads". :)

God jul fra Florida, ikke særlig stemning her med palmetrær og solskinn.

------------------
Men, this is no drill...

aviator
26th Dec 2000, 01:37
Solskinn og varmt i California ogsaa.

TowerDog Godt aa se litt Norsk paa PPrune. Hvordan faar du norske bokstaver paa keyboard'en?

Lykke til med seilturen - pass paa at kona ikke stikker av med baaten......

TowerDog
26th Dec 2000, 02:40
Norske bokstaver:

Jeg har Windows 95 og du kan gå inn på kontrolpanel hvis jeg husker riktig og velge og vrake av bokstaver for alle slags språk.
Etter at det er gjort kan skifte mellom Norsk
tastatur og Amerikansk ved å trykke alt-shift og enter samtidig.
(Hvis jeg husker rett igjen?)

Har hatt det i flere år og gjør det nesten automatisk, derfor litt vanskelig å forklare.
Hvis du ikke får det til på første forsøk, kom tilbake og jeg kan grave litt dypere.
Bruk [email protected], eller slå tråden 954-465-4116.

Tviler på at kona stikker av med båten.
Hun beholder huset, jeg tar skuta.
Drar om noen uker, være med som crew? :)

Hvem flyr du for i California?

------------------
Men, this is no drill...

aviator
26th Dec 2000, 03:50
Mange takk - jeg fant det paa control panels men jeg maa finne Windows 98 disc'en for aa installere norsk.

Dessverre vet jeg ikke mye om seiling men jeg har ferie til slutten av januar......

Takk for tilbudet.


------------------
I have a need for speed!

[This message has been edited by aviator (edited 27 December 2000).]

Vmu
26th Dec 2000, 19:46
Björn Rosengren var nok ikke så langt ifra sannheten da han uttalte at Norge var den siste Sovjetstat.

Her trengs verken arbeidsvilje eller initiativ. Gidder man ikke å jobbe, så tilbyr staten en helt akseptabel "lønn". Men det er forsåvidt ikke det verste. Det som virkelig irriterer er at jeg betaler svinhøy skatt for at de som utnytter systemet skal ha det bra.

De fleste ønsker vel å bo i hjemlandet, pga venner, familie, natur ol. Synd at folk vurderer å flytte pga at arbeiderpolitikken har tatt overhånd.

TowerDog
26th Dec 2000, 20:09
VMU:

Hva slags "lønn" får man fra staten hvis man ikke gidder jobbe?
Er det arebeidsledighetstrygd, uføretrygd eller noe sånt du mener?

(Går det an å sitte på båten min i Jomfruøyene og få tilsendt sjekk fra Norge?
:) :) :) )

Aye, ingen spøk, MEN, Norge er jo et demokrati og flertallet må vel foretrekke det slik, hvis ikke hadde vel regjeringen blitt nedstemt og skiftet ut med gjevne mellomrom
og nye lover laget?

Er det mye innvandring til Norge av arbeidskye folk som bare vil puter sydd under armene, eller er det slutt på det?
(Ikke plass til flere i Norge? :) )

------------------
Men, this is no drill...

Hung start
28th Dec 2000, 18:36
Baby 8-4. Send mig en mail hvis du har lyst. Why: Jeg er brasiliansk gift, har boet dernede men bor nu i DK, har arbejdet for selskab i Brasilien, men på jorden.. Det med at få certifikaterne på Brasiliansk er ikke så´n lige til. Når du bli´r gift går der en RUM tid med at blive statsborger..Anyway, fantastisk land, fantastiske mennesker som du jo selv ved, og jeg ønsker dig held og lykke med eventyret, for det er det..
Jeg har også lidt kontakter i Varig, som eventuelt kan fortælle om hvordan man gebærder sig. Godt nytår til alle, rart at se et Scandinavisk forum..

PrettyBoy
28th Dec 2000, 22:20
In the US, everything you really need is cheaper than in Europe;

1. we all need a car and fuel for it.
2. food to eat.
3. somewhere to live.

All these things are much cheaper "over there" and to add to insult, they make more money, pay less tax.....

I don't live there yet but I certainly don't live and pay taxes in Scandinavia anymore. It's crazy and it is hard to see it when you live there.

I'm already out of there!!!!

Roger Turbojet
29th Dec 2000, 00:53
Jeg stikker også af snart, fandme nej om jeg gider dette skattehelvede :mad:

TowerDog
29th Dec 2000, 06:49
Oh, hang on a second guys:

It is not all that rosy in the US.
Yes, if ya get a flying job with a major airline, it is nice, then some.
If ya however get stuck with commuters, ya are a lot better off in Scandicountries:

Have friends with Widerøes and SAS commuter
making about $100,000 per yer. Ya will never see that in the US on a Dash-8 or F-50.
8 years with American Eagle or Horizon Air,
(ATR-42/72 or Dash-8/F-100 will bring in $45 to $50,000 with top pay about $60,000 to $70,000 after 20 years.
In the meantime ya fly a lot for **** wages and you're always complaining.

(Been there, done that: Did fly skipper for Eastern Metro Express some years ago on the Twin Otter, making $20.00 per hour, 80 hour guarantee. The co-pilots made half of that, starving wages for sure.)

If ya get on with a freigth carrier like Atlas Air, expect to top out at $80,000 after
5 years, despite big planes and long routes.
Same with World Airways and such operators.

(Many Norwegians working for DHL, high pay after 12 years is about $140,000,not shabby)

My point is: Very high competition for the good jobs in the US: UPS, FED-EX, UAL, AAL,
NWA, DAL, don't expect to walk into one of those classes: It took me 22 years of flying and lots of hard work to finally get on with AA.

No shoprtage of pilots in the US. None.

If some of ya are thinking about making the move, e-mail me at [email protected].

Will be happy to give advise or answer questions.




------------------
Men, this is no drill...

Juliet November
29th Dec 2000, 10:22
TowerDog,

Have sent you email regarding crewing for your sun seeking boat trip.


To the rest of you:

If money is everything, then by all means evacuate scandinavia at your earlies inconvenience. However, in my book money is not the sole motivator. Had that been the case, I would have been in either IT or gunning for a flying job. But I put more emphasis on things like friends and family, a regular schedule and above all sleeping in my own bed (preferably with a blond). And even if the danish society stinks in many a way, I still would not like to live many other places. Everytime I've been in far away places, USA or Far East for example, it strikes me just how lucky I am to be born in Denmark, even with all the crap and BS our politicians come up with. No, Denmark is by no means a perfect society, especially if you earn a good salery. And again, I do not carry home the paychecks earned by most pilots, so do not pay the same obscene amount of tax (but it's bad enough as it is)

Would I ever relocate ? Maybe, if the right job in the right spot came my way. But I do not see myself living outside Europe under any circumstances.
But that's just me, other people have other priorities.

With that said, I wish you all a happy 2001 !

PrettyBoy
30th Dec 2000, 02:13
TowerDog,

A lot of truth in what you are saying but the salaries you are quoting at SAS Commuter for instance (you mentioned $100.000) that is for sure before taxes. After those taxes your take home pay will look less impressive, believe me and that is what this thread is all about.

I do agree though that unless you end up in a few major airlines in the States, Scandinavia is not too bad but only if you end up in a few stable companies. Otherwise, don't count on having a job a year from now......

TowerDog
30th Dec 2000, 08:41
PrettyBoy:

Yup, the salaries with SAS Commuter are indeed before taxes.
And similar flying jobs in the US is half the income, BUT with less taxes, yes agreed.

At that level however, I do belive the boys in Scandinavia have the better deal:

If you have children in the US, you will most likely send 'em to private school. That is about a thousand a month, per head.
Later in life they go to good colleges, uh, 20 to 30 thousand dollars per year.
No problem for a Delta captain making 200 K per year and playing golf 20 days a month.
For a hard working commuter dude however, it is brutal.
Therefore the rush to make more money in the US: Move to better neigborhoods, bigger homes, safer cars, more vacations, etc., etc.

Quality of life however:
Uh, I was happy being poor and dropping meat-bombs in Norway. (Parachute jumpers)
Good food, good friends, hot girls, good everything except the darn climate and them high taxes.
Now on the other side of the coin: Living in the US, have had some really good pay-checks over the years, and I was lucky and got into big planes.
Had I however stayed in the turbo-props,
(And many guys do for various reasons)
I would rather be in Norway flying them DHC-8s or the F-50s.
Some of my buddies do and they are happy and content.
Not so for many of the commuter guys in this country, they are always drooling over the next "maybe" big time job, and/or they are behind on those monthly bills.

If you are young and single, yup, come over here, ya can make it or break it.
And always go back home much richer in experience.
(You will however get restless in the old country after having been here working and living.)

Easier living and easier happines.

Don't know the answer, but if life is good, don't change anything: It won't get better despite the promising TV commercials on this side of the pond.


------------------
Men, this is no drill...

[This message has been edited by TowerDog (edited 30 December 2000).]

Hung start
30th Dec 2000, 20:42
Hmmmm, jeg sad tilfældigvis og kiggede på en helt tilfældig lønseddel fra jul.98, og sammenlignede med den af idag. Jeg er steget ca. 5000,-/md. men får det samme udbetalt!! Havde det ikke været for kone og en større samling af børn, var jeg rejst for længe siden!!
Anyways, GODT NYTÅR til jer alle, pas på øjnene og flyv sikkert i det nye år!!
Rgds Hung start

Roger Turbojet
30th Dec 2000, 21:39
Som jeg sagde......

......mek mek, I´m out of here..!!!

(og godt nytår til jer andre)

[This message has been edited by Roger Turbojet (edited 30 December 2000).]

Scandinavian
30th Dec 2000, 22:06
Godt nytår til alle.
Rejste fra et meget godt og etableret luftfartsselskab i DK i sidste uge. Har nu fået et fantastisk godt og velbetalt job i England. eg må indrømme, at havde nogen spurgt mig om jeg ville rejse for tre år side, så havde jeg kigget hovedrystende på dem - men nu er det nok.
Firmaet jeg var ansat i, er helt klart et af de selskaber der er værdsat af landets piloter - de ansætter ikke længere udlændinge, hvilket er uforståeligt - sikkert et udtryk for chefens holdning!
Her i UK får man trods alt, en hel del mere for pengene - så bliver der større julegaver til børnene....
Jeg tror at vi i DK kommer til at opleve at unge piloter ikke lænegere er gift med deres flyveselskab - ancinitetsliste eller ej. Vi lever kun en gang og det liv vi har, skal udfyldes med livskvalitet og ikke kun 4 ben indenrigs eller 4 nat charterture...(sorry guys)

Godt nytår ønskes i alle fra London

PrettyBoy
31st Dec 2000, 00:48
TowerDog,

I get the feeling we agree on this subject, just looking at it from different sides.

Just remember though, SAS Commuter is one of those jobs where you got it made, the Delta of Scandinavia if you will, turboprop or not. Maybe the reason why people are more content with their jobs in vikingland is because there are so few alternatives. No majors hiring hundreds every year so you are pretty much limited to what you got. Or is it just that we are less prone to get into this dog-eat-dog mentality than the yanks?

In any case, I agree with you that it is a more relaxed work atmosphere here in Europe and that is very important. Myself, I headed south and are now enjoying much lower taxes than before, better and cheaper health care and much more in my pocket every month. I just don't think we get as much for all the taxes we pay as we use to (did we ever get a lot??)

Roger Turbojet
31st Dec 2000, 01:58
Scandinavian: WELL DONE....!!!!! Det er jo ikke selskaberne vi er sure på, men de forehold vi bliver givet (velfærds samfund eller ej) så er skatten ikke rimelig, og det bliver den sikker ikke i lang tid endnu.

Jeg ønsker dig very good luck på de nye græsmarker. Som nogle af mine venner som har boet i USA i snart 23 år siger: "Savner vi dk tager vi hjem. Efter 14 dag har vi fået nok...."

TAT
31st Dec 2000, 06:24
Netop overstaaet 14 dages jule ferie i DK...

DK fik en flok nye ministre,,,bla. flere skolelaerer....Borgerlig regering omkring hjoernet uden mandat til aendring...

Familie og venners evige bitching om styret som de ikke vil lave om paa naar det kommer til stykket..da alle er dybt infiltreret i velfaerds systemet ....ja, alle skal have det lige daarligt.....
Indbrud i bilen,,,mord og vanrygt af boern..

Var heldig med vejret i juledagene og anden med roedkaal og de brune var godt.....
Julen er trods alt en god tradition isaer for de smaa.....

Ville ikke bytte liv med nogen i DK.....
efter 10 aar som verdensborger.......

Godt Nytaar til jer alle,,,,,,,TAT



------------------

NIK
31st Dec 2000, 20:00
Hej TAT,

jeg deadheade forleden fra HKG til SHA med Dragon Air, og for mig lød både skipper og 2p meget danske(A330 - på PA). Desværre havde de stakkels desser ikke tid til at undersøge sagen nærmere, så jeg nåede ikke at sige hallo til crewet! Du skulle vel ikke kende et par danskere i KA?

Venlig hilsen og godt nytår til alle her på PPRUNE!

NIK

PrettyBoy
2nd Jan 2001, 02:00
Testing.....

TAT
2nd Jan 2001, 14:31
Hej NIK !!

Tror ikke der er nogle danskere tilbage i KA,,men der en flok svenskere ex. SAS.....

CHOOSE LIFE,,TAT

NIK
2nd Jan 2001, 22:27
TAT - Så har det nok været en af dem!

Iøvrigt var en af TWR-Controllerne samt GND-controlleren(HKG-south) dagen forinden danske http://www.pprune.org/ubb/NonCGI/eek.gif - What a small world!

Ciao

NIK

skyrocket
7th Jan 2001, 15:37
TowerDog,
Kan det vaere at du er en venn av Kalle?, I saa fall moetes vi I Dallas for oerten aar siden,,

Jeg jobber for Air Mauritius paa A340.. Lurte paa naar du skal seile?? Jobbet ogsaa for EME en kort stint.

Ellers saa 100% skattefritt de siste 10 aarene saa tror ikke jeg vender nesen hjemover.

Skyrocket,


------------------
126.9 call,, ANYBODY out there???

TowerDog
7th Jan 2001, 19:54
Skyrocket:

Ja, jeg kjenner Kalle, og jeg bodde i Dallas fra 1988 til 1999.
(Kalle jobber for BU for tiden.)

Hmmm, hvem er du?
Send med e-post på [email protected]



------------------
Men, this is no drill...

X Scandinavian
8th Jan 2001, 23:24
Ja! Det er jo helt tåbeligt at slave for de mennesker der stjæler ens løn, så gør dig selv, dine børn, din kone og din skandinaviske kommunist stat en tjeneste, betal din skat et sted hvor man ikke diskriminerer højtlønnede.

[This message has been edited by X Scandinavian (edited 08 January 2001).]

Hung start
9th Jan 2001, 02:36
X Scandinavian, how´s your new life??
Jeg er ligeså sur og forbandet over det vi betaler her, og der var ikke noget jeg hellere ville end at flytte. Men det må nok vente! For det er netop kone og børn som ikke vil hives op med rødder, og sige farvel til skole/venner og alt de kender, fordi far gerne vil spare penge i skat. Og tro mig, det vil han gerne. Jeg ved at der er familier der er flyttet, men jeg kender også eksempler på koner og børn, der ikke finder sig til rette. Husk, det er nemt nok for den i familien der flyver, han holder måske kontakten vedlige med det derhjemme, via jobbet!!
But still; jeg glæder mig til den dag hvor jeg står ved grænsen, med ryggen til Danmark, og kan "moone" Stavad (eller efterfølger), and I won´t look back!!!