PDA

View Full Version : 'Chat' problem.........


swashplate
5th Jul 2001, 16:16
Just went into chat a few mins ago - nothing much happening so I came out and back onto forums.

A few mins later PPRuNe went wierd - screen all mixed up, bit of ads posts everywhere. Same on Hotmail, which I had running at the same time.

Restarted browser - OK

Anyone else noticed this?

------------------
Live long and Prosper.....

GoGirl
5th Jul 2001, 16:19
Swash...have not yet tried chat, but have noticed the BBS has gone a bit screwy :rolleyes: 22:25 here

GG

Velvet
5th Jul 2001, 16:44
Just tried to get in, told me first that the 'Java socket connection unexpectedly broken' , now says that the javanet.http server address is unknown


I think something seriously is wrong with Digichat recently - email Danny guys - only way he'll know that something is wrong - list date, time and problem details.

swashplate
5th Jul 2001, 16:54
e-mailed the commisars.

Awaiting reply!

------------------
Live long and Prosper.....

Feeton Terrafirma
5th Jul 2001, 17:36
Velvet,

That is the error I get ALL the time. Often it takes 8 or 10 tries to get into chat http://www.pprune.org/ubb/NonCGI/frown.gif Very demoralising. http://www.pprune.org/ubb/NonCGI/frown.gif


BTW, I guess you should have mail in a week or so :)

------------------
I'm not a PPRuNe addict. (just need one more post)

Winston Smith
7th Jul 2001, 21:09
And now this:

Got the following message immediately after trying to log on:

"Hack attempt logged or corrupt member file found with extra fields [29 total for UserName Winston Smith ]"

Has this something to do with the new UBB system?

By the way, before the "update" PPRuNe-chat never remembered the settings I had supposedly saved.

[Test: Is UBB Code working again?]

Co ordination unaffected
7th Jul 2001, 22:23
Hack attempt logged or corrupt member file found with extra fields [29 total for UserName Co ordination unaffected]

What is going on?

Smaug
8th Jul 2001, 02:02
I just cant get into chat at all - get a blank screen every time. Anybody find out what the problem is & how to get round it please mail [email protected] Thanx peeps.

Send Clowns
8th Jul 2001, 02:15
Same problem, Smaug :(

Smaug
8th Jul 2001, 02:18
You think maybe the main man is trying to screw us, Send Clowns??

Velvet
8th Jul 2001, 02:22
SSmaug - 2 possible solutions

first try rebooting if not

try deleting all your temp files in the internet folder -


Failing that email Danny or PPRuNeDispatch


It's probably because the URL has shifted and it spilled over onto chat.
xx
Velvet

PPRuNe Dispatcher
8th Jul 2001, 14:18
We know chat has a few problems and are working on fixing them.

At the moment follow the chat link from the PPRuNe homepage and you will be able to get in without having to give your password.

This does mean that for a while there may be imposters on chat

---PPRuNe Dispatcher

[ 08 July 2001: Message edited by: PPRuNe Dispatcher ]