PPRuNe Forums - View Single Post - Norwegian nå og fremover?
View Single Post
Old 5th Dec 2009, 13:16
  #24 (permalink)  
Crossunder

Aviator
 
Join Date: May 2001
Location: Norveg
Posts: 483
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
DY skal fortsette på Rygge. De må jo se det litt an hvordan det går når Ryanair kommer i direkte konkurranse på gæmlis-rutene til "Syden" (ALC/AGP/PMI). Det er også en viss sjanse for at DY blør folk til Ryans Madrid-rute, siden man kan fly "billig" med Ryan o.l. fra MAD og videre til Canarias etc. Folk driter i totalprisen, så lenge den prisen de leser i lokalavisa er "billig"...
Muligheten er jo også tilstede for at DY kan ekspandere innenriks for å fly MOLs pax videre, men samtidig kutter ned på sine egne ruter ut av landet. Jeg troro ikke Ryanair har råd til å fly innenriks, med mindre det blir type Rakkestad-Røros (eller Oslo-Trondheim som de vile kalt det).

DY "intervjuer" både Per, Pål, og mer enn sin del av Espen A, med eller uten rating, men du må kjenne noen som kan legge inn et godt ord for deg. De ser ikke på søknaden ellers, pga den voldsomme mengden som har kommet inn. Du må ha litt flaks, med andre ord. Flott, rettferdig, kvalitetssikret og gjennomtenkt system, altså (men de vil ikke ha folk med uflaks)

De uheldige som nå må gå i SAS er både Fokker- og Boeing-piloter såvidt jeg har forstått(?). Mener å huske at de er 7 mann uten jet rating (dvs. de sliter *litt*... )
Crossunder is offline