PPRuNe Forums - View Single Post - Finnair Tyyppikurssi testit!
View Single Post
Old 15th Oct 2004, 06:23
  #2 (permalink)  
JJflyer
ZbV
 
Join Date: Jul 1999
Location: Samsonite
Age: 51
Posts: 799
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Sori heti alkuun, Ma olen hieman hidas nain aikaisin aamulla. Mutta ma en oikein ymmarra mita oikein aiot tehda Finnairilla?

Elikka oletko jo ammattilentaja ja menossa Finnairin tarjoamalla lentokoneen tyyppikelpuutus kurssille (A320, MD11 tai vastaava).

Vai onko Finnair tarjonnut sinulle ammatilentajana yhtion peramieskurssia ja siihen kuuluvaa tyyppikelpuutusta?

Oletko vasta hakemassa Finnairin sponsoroimalle Ab Initio kurssille jossa sinusta koulutetaan CPL Inst ja niin poispain?

Mita tarkoitat "screeningilla"? Valintakokeiden aikana allekirjoitat paperin joka antaa Finnairille oikeuden tarkastaa rikosrekisteri tietosi. Tama tapahtuu jatkokokeiden aikana.

Kopioin Finnairin sivuilta seuraavan tekstin:

"Pääsykokeet muodostuvat alkukarsintavaiheen jälkeen esivalintakokeista ja ne läpäisseille järjestettävistä jatkokokeista sekä haastatteluista (psykologi, lentokapteenit). Molemmat koevaiheet sisältävät soveltuvuustestejä. Niillä tutkitaan hakijoiden lahjakkuutta, pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja paineensietoa sekä persoonallisuutta, erityisesti sosiaalista joustavuutta ja yhteistyövalmiuksia.

Esivalintakokeet järjestetään usealla paikkakunnalla Suomessa. Jatkokokeet ja haastattelut pidetään Helsingissä.

Lääketieteellisiin tutkimuksiin osallistuvat vain koulutukseen alustavasti hyväksytyt henkilöt. Kyseiset tutkimukset suoritetaan keskussotilassairaala 1:ssä Tilkassa Helsingissä."

Niinpa. Jos ma voin jotenkin avittaa niin tanne vaan postailemaan. Sooomen keeliset kirjoittelut on olleet taalla hieman vahassa.

JJ
JJflyer is offline