PPRuNe Forums - View Single Post - Air Alsie Co-piloter
View Single Post
Old 24th Oct 2019, 15:26
  #1 (permalink)  
pilot dude
 
Join Date: Oct 2001
Location: Asia
Posts: 241
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Air Alsie Co-piloter

DK) AIR ALSIE A/S søger Falcon piloter


Udviklingen hos Air Alsie A/S går stærkt. Brænder du for at arbejde i en virksomhed, hvor alle løfter i flok, og vil du være med til at gøre en forskel og føre Air Alsie ånden videre? Så er det dig, vi søger som en af vores nye piloter.

Air Alsie er et dansk flyselskab med hovedsæde i Sønderborg. Air Alsies hovedaktiviteter er flymanagement, business-charter samt flyvedligeholdelse. Air Alsie er Skandinaviens største inden for business-jet-området.

Flyene dækker lige fra kortdistance-fly som PC-12(SET-IMC) mellemdistance fly som Falcon 2000 LXS og langdistance fly som Falcon 7X, Falcon 8X og G650. Alle er topmoderne med seneste teknologi. Disse flyver til destinationer over hele verden.

Hvis du opfylder nedenstående kvalifikationer og har ambitionen om at blive pilot hos Air Alsie A/S, vil vi meget gerne modtage dit CV og en kort ansøgning. Besøg vores hjemmeside www.alsie.com for at søge samt læse meget mere om vores virksomhed.

Vi søger
  • Co-piloter med 1.000-1.500 timer til Falcon
Vi tilbyder
  • Et spændende job i en spændende og dynamisk international virksomhed, hvor alle løfter i flok.
  • Mulighed for at blive udstationeret i Asien i op til to år. (Ihht intern expat aftale)
  • Ansættelses forhold (shedule) i overensstemmelse med vores pilot aftale.
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer.
Dine kvalifikationer
  • Du er seriøs.
  • Du er en dygtig pilot.
  • Du kan efterleve vores værdisæt, se www.alsie.com
  • Du er fleksibel.
  • Du er omgængelig.
  • Du har minimum 5 i language proficiency.
Vores ansættelsesproces:
Vores rekrutteringsudvalg udfører rekrutteringer hos Air Alsie A/S. Målet er at vælge de bedst mulige kandidater blandt ansøgerne. Vi stræber efter at lykkes med dette ved at bruge en fast proces, hvor vi baserer vores valg på personlighed, uddannelse og vurdering af specifikke kompetencer. Vi forventer at invitere relevante kandidater til vurderingssamtale senest
den 15. november 2019 på vores hovedkontor, Lufthavnsvej 3, 6400 Sønderborg.

Lyder det noget for dig?
Send dit CV og din ansøgning via https://www.alsie.com/about-us/join-us/, senest 10. november 2019. Vi ser gerne stillingerne besat hurtigst muligt, så indkomne ansøgninger vil blive behandlet løbende. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director Flight Operations, Peter Schaarup via e-mail: [email protected] eller på telefon +45 74429888. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og til forhåbentligt at kunne byde dig velkommen om bord.

Udløber: 10.11.2019
pilot dude is offline