PPRuNe Forums - View Single Post - Nærmest jobbgaranti
View Single Post
Old 23rd Oct 2010, 12:26
  #7 (permalink)  
Jobhunter
 
Join Date: Aug 2007
Location: Norway
Posts: 94
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Jeg synes dette er useriøst fra Luftfartsskolen, med mindre det blir en global pilotmangel på to år, noe som er helt usannsynlig, eller at de har en avtale med et flyselskap, så vil folk ta en utdannelse vesentlig dyrere enn alle andre steder for i beste fall få "jobb" i flyklubben.

En konkurs i bransjen eller en liten finanskrise til så sitter elever herfra syltet i gjeld. Selv om nesten alle skulle ansette er det ikke noe som tyder på at markedet skal bli tomt til den tid. Har kun vært mye ansettelser i 2006-7 siste ti år. De kjente selskapene vil uansett heller ansette fra andre selskap, men de gir allikevel inntrykk om at f.eks Norwegian trenger masse folk. Tror jeg leste at NAS hadde nesten 3000 søkere, og da man man ha sertifikatet.

Skulle behovet bli så stort at man får skikkelig betalt jobb med 200 timer så hadde det vært lurest å ta en rimeligere utdannelse så man har råd til rating. Ender man opp med 1.2 mill i gjeld nytter det ikke akkurat å fly aviser med Caravan for å holde kemneren unna Blir spennende å se om folk biter på, til og med fete folk med briller anbefales å sette i gang
Jobhunter is offline